Розбірки на кордоні: 4 автівки місцевих ділків заблокували спецгрупу чопських прикордонників

8
7

Активна боротьба з контрабандою на кордоні викликає негативну реакцію місцевих контрабандистів із спільниками.

Один з інцидентів трапився 19 травня на ділянці відділу «Великий Березний» Чопського загону, інформують у ДПСУ. 

- Прикордонниками було припинено спробу блокування спільного прикордонного наряду з українських та словацьких охоронців кордону групою місцевих жителів на 4 автомобілях іноземної реєстрації. Дії порушників носили провокативний характер, - інформують прикордонники. 

На організатора цієї акції складено протокол за ст. 185-10 КУпАП (злісна непокора) та направлено повідомлення до правоохоронних органів про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ст. 279 (блокування транспортних комунікацій) і ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) ККУ.


До речі, минулоріч у Берегові прикордоннику спалили VW Caddy 

Коментарі

О
Олександр

як на мене ця стаття повне гімно, перегляньте відео і зробіть свій висновок: https://www.facebook.com/dostazakarpattya/videos/432159543825842/

ББ
бла бла бля

йидні другим давуть знати ош они за ними наблюдавуть .собачки лають караван ползе.

ПУ
Патріот України

Який до фраца спільний укр-слов прикордонний наряд на території( вглибині ) України ? Немає і не може бути спільний наряд за лінією держ.кордону. Чому до цих пір немає офіційно озвученого аргументованого ! пояснення( з наданням відповідних документів ) держ.прикордон служби України ? Бо НЕМАЄ таких документів !Друге питання :хто надав команду прикордонникам приїхати в Березний декількома повними автівками ? (Будемо писати заяву в комітет ВР по питанню нац.безпеки та оборони.)

О
О

Прикордонниками було припинено спробу блокування спільного прикордонного наряду з українських та словацьких охоронців кордону эт вот как,вот типа Мы должны "это" прочитать и чее ,блин я прость в шеке

С
сись

айно , сяк має бити , укажиме ко туй газдує..

Ю
ю

хотів би м відіти як у америці би то ся стало. Думаву секунд через 5 косівка би мала поповнення

О
Ондраш

Відкривайте вогонь на ураження !!!!!

Читайте також