Розбірки перевізників: Під Києвом стрілялись близько 100 людей. 10 затримано (ФОТО, ВІДЕО)

14
27

Випадок стався у Броварах на Київщині, дзвінок про стрілянину надійшов о 7.15 ранку.

Як повідомляє речник поліції Київської області Віталія Грохольська у коментарі "Українській правді", стрілянина сталась між легальними та нелегальними перевізниками.

Участь у стрілянині взяло близько 100 людей. Наразі 10 осіб затримано.

"Попередньо інцидент стався між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезенням. Близько 100 осіб брали участь у цій стрілянині. За хвилину після того, як поліція отримала повідомлення, на місце події приїхали правоохоронці. Затримали 10 осіб зі зброєю", йдеться у повідомленні.


Інформація про постраждалих з’ясовується.

Затриманих доправили до Броварського відділу поліції. Ними виявились люди, які прибули з інших регіонів України. Зброю вилучили.



Коментарі

Н
Нарколог

Хто знов придуркові Майдауну дозу метадону продав??

М
Майдаун

Агов,йоу,боу,тото,сесе,мы русыны цыганыны,еее.беее,ква.ква,гав,гав.Ми лісокради де.е..бее!Чого нам бикам не даєте по рогах!? Се се то то йоу боу вать всрать пудкарпать йоптвоюмать!Гута юта зюта гюта хосен мосен менджул дженджул,е!?? Я прошарок кошарок вівчарок бууу мууу гендель пендель,я націшта ціганішта русінішта йоу хосен боу мосен лем бем вем а пак щи й вем!

М
Майдаун

Агов,мразі бандерувські,гниди гідні,г..на галіцайські нетрібні, фапіонші,ніцойші....Ви де..е!?Чом не серете у коментах!? Се таку “гівність”,“справедливість”...наскакалисьте на майданах!? Гута би вас побила “недоукраїнцю” бо ви не українці ви худоба у європейських слуг! Ви прошарок,який лем смердить,а творити,будувати не валовшен! ВСІХ бандерувцю,майдауну,націсту,націоналісту,активісту,січісту і всяку немзу у ГАЗОВІ КАМЕРИ!

РУ
Роман Ужгород

Заступил на смену.

РУ
Роман Ужгород

Ну наконец то Украина вернулась в 90-ее годы)))Правда уже населения не 52 000 000 как было в 90-ее.Народ живет по Законам джунглей"выживут только сильнейшие"(((

Ю
ю

??

О
останньому

Маєш дешеву нафту і дешевий газ кацап.І став плювати на тебе дажек Бацька...

С
Свобода

Кривавий тоталітарний режим Янека жорстоко давив демократію. Але відбулася Революція гідності під керівництвом наших щирих американських партнерів. Ось і маємо те, що маємо...

С
Свобода

Кривавий тоталітарний режим Янека жорстоко давив демократію. Але потім в коменти приперся лаптєголовий чмир Іван Дєрьмоєдов і почав спамити під кликухами 1, 333, 000, 555, 666, 69, Свобода, Айно, Треш, Фері, чуня, море, Радар, Святослав, Медицина, і т.д.

С
Свобода

Кривавий тоталітарний режим Янека жорстоко давив демократію. Але відбулася Революція гідності під керівництвом наших щирих американських партнерів. Ось і маємо те, що маємо...

Ю
ю

перечитавім свій висер - штось замного дурного туй написав, аж сам фрас не пойме. піду лучче уп'ю малинько паленки а пак обсикаю стіну чоповки ге читавий русин.

Ю
ю

помаленьку Громадяни України-платники податків починають активніше класти на місто усяких "ми парєшаєм". Як би не вили і не кричали тут деко"ми недонація, ми дегенерати, моя краіна нич ми не дала". То они, то їх думка, яка може і правильна щодо них. Але, як писав Алоїсович, 10% активних можуть повести за собов усю страну. Главноє аби то не боли "казли" і не сусаніни. Бо ті перші будуть аж візжати, ги чорт од ладана. А особенно ті у кого дитяча травма від піонерлагеря, де їх лишили цноти у вишиванках.

ПЗ
Попандопуло зі Львова

добрі ош нико щи ся не догадав што я суть Шоні Мандаун

Д
Дума

На мою думку то бариги бізнес не поділили

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Слава Україні!Подивився відео.Так то там хлопці,що зі зброєю вони були не у вишиванках,то значить оці там були "руки і ноги кремля".Я як патріот України одразу вам кажу це все той Путєн!!!Путен уходь з нашого міста Бровари!!!Добре,що наші люди на майдані с кастрюлямі на головах коли скакали виборили нам суперового міністра Авакова,він все порішае і вижине того Путєна з Броварів!

G
ggggggggg

Теперь важливая вопрос в державе освітий закон? Здесь есть много проблема.

ВИ
Василь из белебова

У нас в России красота - водка ,Путин, нищета! Мусора тут всех шмонают ,за репосты нас сажают. Нас насилуют тут чурки ,бьют казаки-полудурки. А какие у нас дома - там сталагмиты из говна! Газа нет и света нет - шлю вам пламенный привет. Зачем вам надо та Европа, ждет российская вас жопа.

Л
Лоці

Так то понятно чому стріляються. Нелегальні не платять податки і витісняють легальні перевізників не дають їм стати на мвршрути. Не легальних перевізників у Києві тьма можна сказати що їх держить "банда-мафія" яка давним давно підкупила міліцію ну і звісно тепер поліцію. Так звана "криша" скилує гроші верхушці МВС тому їх і не трогають. Представте ви легальний перевізник платите кучу податків, зарплати. Пвд час карантину плвтите мінімальну працівникам і тут вас не пускають на ваш же маршрут.. До майдану теж таке було тільки міліція кришувала по повній і влізти офіційно на золотий маршрут не можна було це всі маршрути були нелегальниз перевізників. Так як майдан змінив приорітети і криша послабла у нелегалів почалися тьорки. Рано чи пізно перестріляють нелегалів бо іншого виходу у людей нема. Нелегалів зараз не так кришують на них просто закривають очі.

P
porohobot

там ні наши свідомі, то рука путіна

ВИ
Василь из белебова

Это все ребята последствия Майдана ,я себе такое в России или Белерусии не представляю ! Ну что рогули бандеровцы галичане мовные фашисты ,вы довольны? это вы виноваты ,а не Россия и Белоруссия

Д1
до 11:42

Дирявіо, у Мукачеві мало не щотижня такі розборки між русинською "аристократією"

Q
Q

Авакова нахер бандитское недогасударство.

Р
ромаріо

Будні Бандеро-Рагульстана. Одним словом здичавіла недокраіна, недонація, недонарод.

СН
Стою На Руїнах України

Се Лем Начало -Дорогі Друзі!!! Готуйтеся до гіршого....

П
Петро

Соромно за країну... Це вже нижче рівня Сомалі. Такими кроками нас навіть через 100 років в евросоюз не візьмуть.

Д
Джімі

Каждий хоче жити, просто се уже не держава, а просто параша

М
Мукачево

Як на войні! Зато Аваков уже 6 років на посаді

Читайте також