Розбірки зі стріляниною на Рахівщині: 2 особи госпіталізовані

10
0

За свідченнями місцевих мешканців, причиною пострілів стали розбірки між контрабандистами.

Постріли пролунали у ніч з 17 на 18 листопада у центрі села Біла Церква, що на Рахівщині. В результаті стрілянини двох чоловіків госпіталізували медики, а підтвердженням подій стали криваві сліди від крові у самісінькому центрі села.

Як вдалось вияснити кореспонденту Mukachevo.net у Рахівській районній лікарні, постраждалі поступили 18-го листопада з вогнепальними пораненнями нижніх кінцівок. У одного з них діагностовано перелом (він потрапив у травматологію), у іншого наскрізне поранення, з яким чоловік опинився у реанімації. Але наступного дня родичі забрали потерпілих та перевезли у приватну клініку до Чернівців для подальшого лікування. До слова, один з поранених є мешканцем Білої Церкви, а інший – Чернівців.

Водночас, протягом 4-х діб у обласній поліції так і не оприлюднили жодної офіційної інформації про стрілянину, що завершилась вогнепальними пораненнями, а у Рахівському райвідділку кореспонденту Mukachevo.net  відмовились озвучувати деталі інциденту, хоча й не спростували його.

Пізніше у поліції таки прокоментували нічний інцидент зі стріляниною та повідомили, що постраждалі навідріз відмовились посати заяви.

Нагадаємо, наприкінці серпня відбулась бандитська перестрілка у смт.Солотвино між кримінальними угрупованнями Тячівщини та Мукачівщини.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також