Розбій у Мукачеві: 2 чоловіків, погрожуючи ножем, винесли з будинку пенсіонера гроші та речі (ФОТО)

9
8

Випадок стався вчора, 18 жовтня, близько 18:00 години. Саме тоді до правоохоронців звернувся чоловік з повідомленням про те, що невідомі обікрали будинок його сусіда. Разом з тим зачинили його дома і втекли.

У Головному управлінні національної поліції розповідають, на місце виїхала слідо-оперативна група, яка з'ясувала, що двоє 41-річних мукачівців увірвались у будинок 70-річного чоловіка та погрожуючи ножем викрали 1 тисячу гривень, побутову техніку та дві куртки.

Одразу після вони зачинили пенсіонера в будинку та втекли.

Правоохоронці вилучили на місці знаряддя злочину та речові докази. Чоловіків затримано, відкрито провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, поєднаний з проникненням у житло.

Мукачівцям загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання щодо міри обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.???


Коментарі

8
89

Це Джанийова банда ци за пиво роблять роботу

П
правда

Це майже єдина організована банда в Мукачеві і області і ту накрили. Побзирайте як жиють бандіти на продаі наркоти, контробанді, рекеті і нико іх не киває. Показуха і гірка правда!

ДA
до ABNормального

Судячи по заголовку до коменту - ти будеш третім

AA
ABN AMRO до anr(gando)na 13:39)

А шо ти вшиткий народ рівняєш за двома придурками?

ДA
до Anron

+10050

A
Anron

Євросоюз реве за сим народом

Д
допоможе

Адольф Віссаріонович Піночет

АП
Антал Подгоряно

Єдні бандіти у сьому Мукачеві но нич то мош ісправити.

Читайте також