Розчулив до сліз: мукачівець Габовда присвятив свій перший гол у новому чемпіонаті батьку (ВІДЕО)

3
10

Український футболіст білоруського «Торпедо-БеЛАЗ» з Жодіно Юрій Габовда забив свій перший м’яч у чемпіонаті Білорусі.

Юрій, який в Україні знаний найперше виступами за львівські «Карпати», відкрив рахунок на десятій хвилині виїзного матчу проти «Городеї». Відсвяткував гол 31-річний Габовда по-особливому: він підняв ігрову футболку, а під нею на майці було намальоване серце і надпис: «Папа».

Гравець, який народився в Мукачеві на Закарпатті, трохи згодом виклав відео у себе в соцмережах з підписом: «Тату, сьогодні рівно 10 місяців без тебе. Я зробив це, Тату, я знаю, що ти все бачиш і сьогодні ти найщасливіший Тато в світі. Я люблю Тебе, Тату. Ти назавжди в моєму серці».

Юрій Габовда перейшов у білоруське «Торпедо-БеЛАЗ» цьогоріч улітку з угорського «Дебрецена». За нову команду Юрій уже провів чотири матчі й забив перший м’яч.


Коментарі

A
Apu

Боже, якы ви дебілы!

Ю
ю

файно модерують і того федьку-феську-експерда

ЗЦ
Закрийте цей сайт

Ей,йоу уйопки з брехачово.нет. шо це за діскримінація? Чому за цього йолопа можна писати всякий негатив а за страшнучупакабру аліну піш ви модеруєте? Га, майліпший сайт майліпшого мера у майліпшому місті? Ще хочу написати все що думаю про файту феодалів балог. І хочу прочитати шо люди думають за них. А судячи з того шо під новинами про них є лише один два коммента, то нич файного про них не пишуть.та пак не забудьте укласти якийсь черговий украдений лавсторі, шось давно не було.

М
Мукачево

Розчулив чим ? Папою ? Бімбов , а не Габовда .

Е
Експерти

Спорт , де використовується голова не для роздумів , а для приймання "чогось важкого" (футбол , бокс ...) , незворотньо призводить до різних паталогічних наслідків . В даному випадку можна вже констатувати часткову втрату пам'яті , своєї ідентичності , гальмування думки і речі ....

У
Україна

Папа ??? На Закарпатті - НЯНЬО , ТАТО , ОТИЦЬ , СТАРИЙ ... Папа - це недоразвиті олігофрени називають свого батька (якщо , звичайно, вони корінні закарпатці). Москалі і ті , що хочуть бути їм до вподоби так звертаються до свого БАТЬКА. Мода на "папа" пройшла давно. Можливо не ту країну обрав для проживання , якщо не подобаються наші слова ?!

С
Совість

Цього Габовду вже давно треба било удпи*дити в Мукачеві

Г
гершко

нацик руський? Напис по-руськи.

К
коко

Цей габовда нацик кончений.

Ю
Ю

Боже, яке розчулення , няшка !

Читайте також