Rozetka.ua запідозрили у продажі контрабанди

17
2

Податкова міліція підозрює інтернет-магазин Rozetka.ua в торгівлі контрабандним товаром - на початку місяця правоохоронці знайшли партію такої продукції на 50 млн грн, яка могла реалізовуватися через сайт компанії.

 

"Ні власників товару, ні документів про його походження на складі не виявлено", - повідомили в Державній податковій службі.
 
При цьому офіційно відомство не називає власника товару, однак джерело видання стверджує, що перевірку здійснили у зв'язку з кримінальною справою по роботі найбільшого в країні інтернет-магазину Rozetka ua.
 
За словами джерела в ДПС, обшуки за адресою вул. Фрунзе, 82, який знаходиться недалеко від виставкового залу магазину Розетка (розташованого на вул. Фрунзе, 40), проводилися в надії знайти склад компанії "Розетка Уа", яка володіє інтернет-магазином.
 
Однак з'ясувалося, що орендоване приміщення не є складом магазину, а орендарем є компанія "Соціальна допомога". "Слідство встановило, що товар зі складу за цією адресою продавався в інтернет-магазині", - підкреслили в податковій.
 
За словами представників "Соціальної допомоги" Павла Журавльова та Владислава Чечоткіна, компанії не співпрацюють. Проте, незабаром після початку обшуків на складі в роботі Rozetka.ua почалися збої. У магазині повідомляли, що товар не доставляється, так як склад закритий з технічних причин.
 
Між тим, вчора магазин працював у звичайному режимі, у той час як працівники компанії стверджували, що про обшук складу нічого не знають.
 
Нагадаємо, в квітні на підставі акта перевірки ДПС було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу Україні відносно директора ТОВ "Розетка УА", яке здійснює свою діяльність в сфері інтернет-торгівлі.
 
Пізніше, в травні поточного року, компанія оскаржила претензії податківців. "Ми виграли справу і апеляцію. Тепер вони відкрили нову кримінальну справу з таким же формулюванням, як і минуле", - повідомив співвласник Розетки Владислав Чечоткін минулого тижня.

Коментарі

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ЯНУК МОЛ САМИЙ ЧЕСНИЙ БІЗНЕСМЕН В УКРАЇНІ

Р
розум

а ци не запідозрили ЯНУК,,ОВИЧА малого у непонятних статках і не сплачених податках?? гееее??? усліпла ПОДАТКОВА!!!

Читайте також