Розгін табору закарпатських ромів привернув увагу посольства США (ВІДЕО)

7
4

Днями американське посольство оприлюднило у Twitter заяву, в який закликали правоохоронців звернути увагу на нещодавні випадки нападів на ромів.

Раніше Мukachevo.net розповідало про те, як у Києві на Лисій горів, невідомі молодики в масках спалили табір закарпатських ромів. Згодом, навіть зявилося відео з того інциденту.

Згодом, це повіторилось біля Львова. Там, близько 30 молодиків в масках спалили поселення закарпатських ромів. Інфоромацією про підпал оприлюднила на своїй Фейсбук сторінці уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова.

Вона скерувала запит до керівництва Головного управління Національної поліції у Львівській області з проханням вжити заходів реагування відповідно до вимог законодавства за означеними фактами, а також гарантувати публічну безпеку і порядок у смт Рудне.

І ось тепер, на це відерагувало американське посольство:

— В Україні ніхто не повинен жити в страху через те, ким він є… Справедливість і толерантність по відношенню до меншин є ключовими в новій Україні, - йдеться у заяві американського посольства, оприлюдненому у Twitter.

Пропонуємо розслідування журналістів ТСН: 

Коментарі

V
vvv

А не бажає Людмила Денисова скерувати запит до керівництва Головного управління Національної поліції щодо питання реагування на предмет, звідки взялось в окремих безробітних циганських осіб стільки багатства, яким вони козиряють на днях народження баронів, циганських весіллях з десятками лімузинів, хрестинах і т.д.?????

V
vvv

А не хоче Людмила Денисова скерувати запит до керівництва Головного управління Національної поліції з проханням вжити заходів реагування відповідно до вимог законодавства до тих циган, які вже не дають проходу нормальним мешканцям в багатьох містах і селах України, і зокрема в Ужгороді.

С
сусідка

Я тоже такої думки ,в америку по мале повивозити ! Хочуть помогти ,циганам на самольот і все в них є з чого помагати ,я шось не чула шоби в америці цигани проживали .То му шо там треба робити ,а внас можна вскрасти іт.д .

Ю
ю

пропоную як колись чехи зробили із своїми ромами. Англія критикувала, що ромам треба ще більше допомагати. Чехи почали пересилати літаками цих ромів у Лондон. Англічани прозріли. Пропоную прозріння америці. Каждий тиждінь по одному Боінгу. Роми будуть не проти, гарантую.

Читайте також