Розгляд справи Наталії Балаж перенесли на листопад. Потерпілого заслухати не встигли (ФОТО)

2
13

Про це повідомляє "Спеціальний контроль" з місця події.

Суддя Олег Придачук оголосив перерву у справі Наталії Балаж. Продовження слухання відбудеться 6-го листопада на 14 годину 30 хвилин.

"Суд не допитав потерпілого Михайла Зайдела, через значне запізнення. Зачитувалися матеріали слідства. Окрім тих, кого смертельно травмувала Наталія Балаж, будучи п'яною за кермом є і інші потерпілі, серед них і неповнолітня Шип.

На швидкості нетвереза лікарка передньою частиною автомобільного бампера вдарила по голові, внаслідок чого остання зазнаючи травм втратила свідомість . Однак кермувальницю це не спинило вона продовжувала рухатися і таранила міліцейського ВАЗа", - повідомляють активісти Спецконтролю.

Нагадаємо, що 22 листопада виповниться рівно рік з моменту цієї трагедії,коли п"яна вбивця в білому халаті позбавила життя одразу двох людей.

Коментарі

E
ed

і який результат цієї справи?

Д
дохтор

Слідуюче судове засідання теж малоймовірне, бо у судді Придачука буде або сильний понос або сильний запор.

В
Василь

Як не читаєш новини про судівське рослідування цієї Балажки, то мами, то дочки, завжди трапляється якась поломка чогось, або якесь запізнення, а в кінці-кінців знову перенесення розгляду справи на пізніший термін. Зі звичайним смертним стільки б не церемонились.

П
правозахисник

Цікаво яким чином справа балаж по фальшивому диплому, яку розглядав суддя мукачівського суду Камінський перекочувала таємно із Мукачівського суду в ужгородський суд і з якої причини?? Дивний випадок чи не так? В Мукачеві справа була перенесена вчергове, а уже випливає справа у рестрі судових справ в Ужгородському міськрайонному суді? Мабуть в Ужгороді ще цю злодійку свтового масштабу не знають і суддя Бенца К.К з прізвищем перевертня Бенци Ю. екс-прокурора області повелася на крапльоні гроші шахрайки Балаж Н.? Совпаденіє? Не думаву!

ДС
для спецконролю

У вівторок 03 листопада о 15го.10хв. в Ужгородському міськрайонному суді розгляд кримінальної справи Балаж Надії по фальшивому диплому. У 2014 р, протягом всього року ця справа розглядалася в мукачівському суді, рішенням якого Балаж Н. визнана винною. Проте Балаж Н. подала апеляцію і завдяки продажному судді Феєру з апел.суду, справа була відправлена у суд першої інстанції. Відтак, стало відомо, що з матеріалів справи пропало багато документів, так служителі Феміди прислужилися і аферистці-Балаж. Тепер шляхом маніпуляцій та хитрувань справа опинилася в суді Ужгорода, ймовірно для того, щоб тихенько зробити для Балажки(звичайно за велику суму грошей) потрібне їй рішення. Головуючий по справі суддя Бенца К.К. Побачимо, чи й цей суддя такий самий як Феєр Іван. Зауважимо, що ці резонансні справи, що стосуються Балаж Надії та Балаж Наталії чомусь в судах розглядаються роками.

СЛ
СХАМЕНІТЬСЯ ЛЮДИ!

Люди не будьте Іудами, не продавайтеся за тридцять срібників, не майте з цією сім"єю скотів Балажів нічого! Ви продаєте своїх загиблих вірників, ви вселяєте в інших людей зневіру у справедливість. Не ведіться на брехливі вмовляння Балажів, що людей уже не вернеш, а їх донька-вбивця, що має дитину, сяде в тюрму. Коли Наталія Балаж пила і розважалася, а потім ще й всілася п"яною за кермо, вона за свою дитину не думала.

АІ
АДВОКАТАМ І СУДДЯМ ВБИВЦІ!

Скажіть будь-ласка звідки у цієї п"яниці-лікарки може бути машина вартістю понад мільйон гривень, звідки 250 тисяч гривень взялося на заставу, звідки гроші на трьох адвокатів, що найняті для захисту вбивці? Гроші на вищезазначене накрадені її аферисткою-матір"ю Балаж Надією з аграрного коледжа, вибиті зі студентів та викладачів. В сюжеті позаду Наталії Балаж сидить скоцюбившись рідкісна сволота, брехун,торгівець краденими машинами, людина без сорому та совісті, її батько Борис.Де правоохоронні органи, це на них лежить відповідальність за те, що такій підлоті не першкоджали чинити все вищенаведене.

АІ
АДВОКАТАМ І СУДДЯМ ВБИВЦІ!

КОЛИ СЛІДУЮЧИЙ РАЗ ВАША ПІДЗАХИСНА НАП"ЄТЬСЯ, А ПО ДОРОЗІ ТРАПИТЕСЯ ЇЙ ВИ, ЧИ ВАШІ РІДНІ, ДІТИ, ТО ВОНА І ВАС УБ"Є. ВАМ, ПЛАТЯТЬ ГРОШІ БАТЬКИ ЦІЄЇ ВБИВЦІ, І ВИ ЗА ГРОШІ ЩЕ Й НЕ ТАКЕ БУДЕТЕ ПЛЕСТИ. ВАШІ МУКАЧІВСЬКІ КОЛЕГИ,ЩО ПОВАЖАЮТЬ СВОЮ ПРОФЕСІЮ, НІ ЗА ЯКІ ГРОШІ НЕ БУДУТЬ ЗАХИЩАТИ ЦЕ СІМЕЙСТВО ПОДОНКІВ. ДЛЯ СУДДІВ - ЯКЩО ЦЯ ВБИВЦЯ НЕ ОТРИМАЄ ПО ЗАСЛУГАМ, ТО МАЙТЕ НА УВАЗІ, ПО ЗАСЛУГАМ ОТРИМАЄТЕ ВИ - СУДДІ.

СП
судді Придачуку на замітку

позавчора мукачівський суддя Котубей І.І. перший із закарпатських суддів показав приклад, що можна справи вести неупереджено і справедливо, відмовив у позові про поновлення на посаді директора аграрного коледжу Балаж Надії, матері вбивці -пяниці. Так що є ще справедливе правосуддя в Україні, а не кривосіддя. так що суддя Придачук має ще шанс, нехай до 6 листопада добре подумає і підучить свої знання в криміналному кодексі, перечитає подібні рішення в реєстрі судових рішень, перегляне практику судів в застосуванні до вбивць статей покарання. Хоча і так він люстраціїї не уникне.

1
12345

Треба їй(Балажці) і судді запалити хижу,як Калману,бо то діла не буде

ДС
до судді

суддя придатчук дебіл, якщо за рік не може розібратися в кримінальній справі де є 2 (два) трупа. Гнати в шию таких взяточників-суддів, та проти них відкривати кримінальні справи!!!

5
5555

Пі.....си кончені

В
василь

Знову переносять Придачук за гроші іше на рік відсрочить вирок, мабуть з свідком не домовилась Балажка та Придачук переніс щоб встигла домовитися!

Читайте також