Розігнались: Гройсман обіцяє середню зарплату до 10 тисяч грн

6
14

Вже до кінця 2017 року урядовці планують підвищити середню зарплату до 7 тисяч гривень.

Про це прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив сьогодні на засіданні Уряду. 

- Ми прогнозуємо, що в цьому році середня заробітна плата становитиме 7 тисяч гривень, а в середньостроковій перспективі - 10 тисяч гривень, - цитує Гройсмана видання УНІАН. 


Тим часом, для українців знову дорожчає "борщовий набір"

Коментарі

С
Студент

Туйки дуже розумні комменти, майже-к дакотрі училися в МДУ на економічному? Угадав? Професіонали, однако...............

Т
Торгаш

До нижнього: Ми в євро щитаеме. У 2010році 1000€ було 1470$, а тепер1120$. Намного менше маєме. Недавно лем 1050 уходило. Правду кажеш, тяже жити стало.

ДН
до нижнього

дааа я хочу шоби они всі заробляли менше!!!!!!!!!! їм до мінуса як мені до космоса!!!!! допустім барига на зеленому має 1000$ у місяць а я хочу оби мав 800$ но він всьо время буде перекалькульовувати оби мати ту 1000 в любів ситуації перекалькулював яку треба наценку оби мати 1000 і просто поміняв ціну!!!! аааа я забов є понятіє рентабельність..... 800$ цеж вжеее не рентабельнооо.... чому в Німетчині є пекарня і є хазяїн який платить всі налоги і платить робітникам по 1500-2000 євро продає продукцію той же самий хліб у один раз або у півтора раза дорожче чем такий же самий хазяїн пекарні у нас...і заміть прибиль його устраює!!! наш хазяїн пекарні продає продукцію дешевше у півтора рази чем той в Німетчині платить меншф налоги бо оформив полюбе ПП і платить своїм робочим у 20 раз менше чим той своїм в Німечині! шо реально нічого не смущає??? йоооооойййййй прости ня Господи!

K
ka

До Олега , а по твоэму ФОП маэ йти в мінус аби ти більше доходу мав? тут діло і не в цінах. вони такий самий % будуть накидувати на собівартість. бо є таке поняття як рентабельність.....і так підняття витрати на робочу силу покладає навантаження на ціну продукту або послуги яка по цепочці тягне за собою все. у піднятті зп я лише бачу набивання карманів чиновників у вигляді збільшення суми податків. + скасують субсидію. ви ж тепер з 10 тис 3000 за газ легко !

ДО
до олег

А ко тебе заставлять купувати,хочеш дешевше піцу,зроби сам.

П
Правильно

Заставити бызнесменыв платити.

О
олег

який толк з пыдняття зарплати якшо всі роботодавці сразу після підвищення зарплати піднімають цінц на всю продукцію... який симисл мені з того шо він подняв мінімалку до 3200 якшо я йтак получав 3500 до того і тепер получаю стількиж но після того як підняли мінімалку до 3200 всі ціни виросли і до того я йшов з свойов зарплатов 3500 у колізей на піцу і піца стояла 55грн а тепер я йду з тов самов зарплатов шо й мав а піца вже стоїть 67 хотя долар ще й впав!!!! вот вам і мінімалка... нашим баригам вобще пофіг хоть і по 10000 мінімалку робіть они просто перекалькульовують яку їм наценку треба поставити оби получати стільки як і получали!!! но держава то не бачить шо проблема не в зарплаааатах а в цінах треба контроль цін і шоб не могли поднимати ціну ко як хоче!!!!

ПЯ
про яку

про яку зарплату во туй пишите - ?? кому чиновникам корупционерам чи бюджетникам . а у нас на закарпаттю ітак роботів нийе а уткіть туй зарплатні узятися ???

Д
Девальвация

Напевно готують девальвацию ))) буде знову зп 200 у е

В
Вася

Всіх вас жидів разом з сімями вішати треба як Ванга казала про вас проходимци

В
вiталька

...скоро (с)

В
Ваня

А скільки платить Барва 3-5 тисячі?

С
Серж

Та то шо)) неужели вернемся к уровню средней зп в 2013 в 400 у.е. а кто будет возвращать украденные у людей за эти годы , сейчас ср зп 200 дол , итого за 5 лет воровства из нашего кармана вытянуть 5х12х200=12 тыс доларов, не хилая арифметика, да гройсман?

Д
Дід

"Землю - кгестьянам, фабгики - габочим"... Вже було...

Читайте також