Розірване колесо і "стіни" пилюки: у Берегові вантажівки систематично порушують правила дорожнього руху (ФОТО, ВІДЕО)

8
4

Вулиця Шевченка у Берегові взагалі не пристосована до проїзду вантажівок.

Берегівчани скаржаться на те, що вантажні автомобілі систематично порушують правила дорожнього руху і використовують для проїзду вулиці, які для цього не пристосовані.

Крім цього там є і заборонні дорожні знаки, але звернення до правоохоронців результату не дають.

Директор КП "БерегВідео" Анатолій Сорокін також повідомив, що кожного дня камери відеонагляду фіксують сотні правопорушень. А на одному із відео був зафіксований розрив колеса поблизу навчального закладу.

Міські жителі хочуть звернутися вже до обласного керівництва, адже на сьогодні від банальних порушень ПДР страждає одна із найгарніших вулиць міста.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ОМ
Ольга Мих.

Все місто страдає від тих вантажівок як можна дозволити таким перевантаженим грузовим машинам рухатися через серце міста та вулицями які на це не пристосрвані і не придатні для проїзду . Ніхто цими питаннями не займається взагалі - глухий кут . Міській раді насрати на мешканців цілого міста. Дома тріщать по швам, резонанс від вантажівок . Люди вже задихаються від пилу, бруду. Літо, неможливо відкрити вікна щоб подихати повітрям , а про дітей ніхто не думає ? як їм живеться особливо алергетикам, асматикам !!! Де обіцяна роками об'їздна дорога навколо міста ??? ? ???

А
Андрєєв

я казав, що Ужгород не найбільш брудне місто, я казав!!! Ура, є майбрудне місто як Ужгород! Хоч один населений пункт.

ПБ
Працівник Береегівської міськради

1) Берегове- саме грязне місто Закарпаття, ні тротуарів ні бардюрів ...не має! 2) працівники міськради (бюрократи) по двоє а то і троє з фотоапаратами в в костюмах, сорочках фотограіують як один простий працівник працює! 3) потім 100 фото нафейсбук а коефіціент корисної дії =000! Роздутий апарат міськради з роздутими зарплатами!

Б
Берегівчанин

Так і треба мешканцям Берегова. Треба було думати, коли обирала тупого корупціонера Бабяка.

Читайте також