Розхитування продовжується? В Мукачеві затримано 2 киян з масками та "коктейлями Молотова" (ФОТО)

16
9

Крім цього, у підозрілих чоловіків копи знайшли прапор «Правого сектору» та флакони з фарбою.

Вчора, 30 травня ввечері, близько 21 години, закарпатська поліція відпрацьовувала територію  Мукачева, де було затримано 2-х підозрілих осіб – мешканців м. Києва.

Як стверджують у поліції, в особистих речах чоловіків виявлено чорно-червоний прапор з символікою «Правого сектору», флакон з білою фарбою, пластикові та скляні ємності з легкозаймистою речовиною та балаклави. Навіщо їм все це знадобилося молоді люди пояснити не змогли.

В цей час полісмени перевіряють причетність молодиків до провокаційних дій, пов’язаних з дестабілізацією ситуації в регіоні, що мали місце останнім часом.

Читайте також: На межі Закарпаття і Львівщини затримали кілька автівок з битами, ножами і балаклавами: усі подробиці.

Коментарі

ПД
Правдоруб до ідіЙото.05.2018 15:08"

Ти всего навсего баран...........

Р
Русин

Се показник? Та се позор!

Й
Йцуке

Візитка Яроша була?)))

P
pfr

Мирноє Мукачево із мафіозниками Йовбаком, шо з пушков "помагав міліції", й Чубірком-клоном Медведчука. Ну-ну...

ДП
До правдоруба

Кіби ти по копони дали тою склянкою з легкозаймистою речовиною,то може би до тя долізло, ош то не мирні засоби!А так просто хлопчики “сяті”,діточі розваги. І в 2014 р. літом,хлопчики,як ігіловці розстрілювали мирне Мукачево із гранатометів,великокаліберних кулеметів,на джипах аля Сирія. Боролися із бандитизмом “діти”,шалуніщки такі собі. А ви нараз серйозно берете!Ну пару трупів,пару спалених машин,то детські забавки!

:
:)

Рука Кремля і нога Путіна?

П
Правдоруб

Мусорокопи - НАПЙТЕСЯ ВОДИ З ПОТОКА, по то все дурня, так, як те що було у рюкзаку пацанів навіть не є підставою для їх затримання!!! Тупоголові "селфіки" настільки вже "фахівці", що без висновків експертів НДЕКЦ МВС України визначають, що у плящці??? Носіння у рюкзаку балаклав, красок, бензину, гасу керосін) - НЕ Є ПРОТИПРАВНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ!!! Придурки у формі..............

П
Прапор

А може то бендерівський прапор?

Ц
Цьоуовлжйлул

Лохотрон ! Вистава! ...прапор правого сектору )) ню, ню . З таких успiхом , можна було знайти фото Путина , Гiтлера, Дракули, Альтрона... клоуни !

Читайте також