Розкрито причини смерті чоловіка на Мукачівському кар’єроуправлінні

9
1

Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області завершило розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався на початку травня у Мукачівському кар’єроуправлінні.

За словами головного державного гірничотехнічного інспектора Василя Петришинця, комісія з розслідування пов’язала випадок з виробництвом та з’ясувала причини, що призвели до трагедії – невиконання вимог інструкції з охорони праці та посадових обов’язків. Комісія вважає, що особами, які порушили вимоги чинного законодавства з охорони праці та промислової безпеки є  сам загиблий, головний інженер підприємства Борис Чукарін, головний механік Василь Сокур та майстер автотранспорту Сергій Віщак. Згадані особи не забезпечили дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та  не контролювали належним чином їх дотримання.

Як уже повідомлялося,  нещасний випадок зі смертельним наслідком в Мукачівському кар’єроуправлінні  мав місце 10 травня. Під час накачування шини автомобіля КРАЗ-256Б стався її розрив. Водія Юрія Туряницю відкинуло на автомобільний двигун, що знаходився на відстані двох метрів. Внаслідок отриманої травми голови він помер дорогою до лікарні.

Коментарі

І
Іван

Забули сказати,що немаючи шин потрібного розміру водій намагався встановити на диск шину іншого розміру (з іноземного авто!).Порушити вимоги інструкціЇ з охорони праці водія змусило "чудове" матеріально-технічне забезпечення організаціЇ.

Читайте також