Розмитнення Авто з Польщі в Україну

5
0

Багато наших співвітчизників вважають за краще купувати автомобілі в Європі. Адже чимало моделей в нашу країну офіційно не поставляються.

Однак така дорога покупка супроводжується безліччю проблем. Адже потрібно не просто знайти підходящу модель у продажу і заплатити за неї величезні гроші, але ще й перевезти через кордон. Чималу грошову суму доведеться залишити під час митного оформлення.

Якщо ви хочете ознайомитися з умовами розмитнення авто з Польщі, зрозуміти як нараховуються митні платежі, які основні документи необхідні для митного оформлення, читайте в цій покроковій інструкції.

Способи купівлі авто в Польщі

Проте існує кілька способів зробити вигідну покупку і зменшити витрати на перевезення автомобіля. Далі йдеться про те, як купити автомобіль у Польщі та благополучно з мінімальними витратами пригнати його в Україну.

Переваги придбання авто в Польщі:

Купуючи машину в Польщі, можна не сумніватися, що вона буде оригінальна. Однак найчастіше за кордоном купують старі авто.

Перед тим, як здійснити покупку, необхідно ознайомитися з пропозиціями, які є на ринку.

Благо для цього не потрібно їхати в Польщу і приступати до тривалого вивчення рекламних проспектів. Не доведеться також і звертатися до посередників. Все набагато простіше. Можна просто зайти на один із сайтів, на яких публікується вся необхідна інформація.

Це може бути :

  1. OLX
  2. Otomoto

Обидва сайти чудові. Тут будь-який користувач відразу розбереться, що до чого.

При першому ж відвідуванні відразу ж варто звернути увагу на дві особливості:

1. Перша особливість - досвідчені автомобілісти впевнені, що купити машину в Польщі набагато простіше, ніж в інших державах Європи. Процес купівлі та оформлення тут вирізняється прозорістю та чесністю.

2. Друга особливість - слід порівнювати отриману інформацію з подібними пропозиціями на нашому автомобільному ринку. Не виключено, що буде знайдено більш вдалий варіант. Втім, це малоймовірно.

Як оформити та оплатити доставку?

Обравши автомобіль, потрібно зателефонувати в автосалон. На іншому кінці дроту цілком може виявитися російсько-мовний або україно-мовний менеджер. Якщо все ж там поляк, доведеться знайти перекладача. У будь-якому разі він відповість на всі запитання, навіть ті, що стосуються процедури повернення ПДВ.

Потім потрібно домовитися про те, щоб було надано фотографії, копії паспорта автомобіля і, за необхідності, проєкти договору про купівлю та продаж. Краще перед оформленням, звернутися до досвідченного митного брокера для перевірки всіх документів, приклади документів можете знайти перейшовши за цією ссилкою.

Якщо покупця все влаштовує, то він знову зв'язується з менеджером того самого салону і надсилає йому копію свого паспорта, а також реквізити банку, щоб можна було перерахувати ПДВ, який повертається.

Також потрібно попросити його виписати рахунок для оплати і заповнений договір. Усі документи надходять на Email. Краще роздрукувати їх, повторно перевірити, а потім піти в банк для оплати.

Якщо є договір купівлі-продажу, можна перерахувати відразу всю суму. Хоча в нашій країні є обмеження на розмір грошового переказу для фізичних осіб (максимум 5 000 доларів).

Джерело наданої інформації https://tamognia-prosto.com.ua/

Первинна консультація за телефоном 097-257-66-60 багатоканальний

чи у нас в офісі :

  • м. Київ, вул. Григоренка 39б оф 40.
  • м. Львів, вул. Коперника 11, оф 17
  • м. Тернопіль, вул. Текстильна 28А, оф. 3
  • пункт пропуску Ягодин, с. Старовойтове, вул. Прикордонників

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також