Розпочалося будівництво Бескидського тунелю

9
1

Незважаючи на складні погодні умови, Львівська залізниця розпочала підготовчі роботи для будівництва нового Бескидського тунелю, вже відсипано 17 тис. кубометрів дренажного ґрунту, прокладено 3 під’їзні колії загальною протяжністю 950 метрів, розпочалося будівництво під’їзних автомобільних доріг.

Будівництво нового тунелю повинно закінчитися у 2015 році, тунель протяжністю 1822 метри заплановано побудувати поруч з існуючим одноколійним, який за свою понад 125-річну історію вже перебуває в аварійному стані.

На сьогодні вартість об’єкту становить 102,7 млн євро. За словами начальника відділу впровадження кредитних угод Укрзалізниці Юрія Сімчука, цього року заплановано освоїти 353 млн грн, з яких 250 млн грн — це кошти Європейського банку реконструкції та розвитку, решта — Львівської залізниці.Будівництво нового тунелю повинно закінчитися у 2015 році, тунель протяжністю 1822 метри заплановано побудувати поруч з існуючим одноколійним, який за свою понад 125-річну історію вже перебуває в аварійному стані.

На сьогодні вартість об’єкту становить 102,7 млн євро. За словами начальника відділу впровадження кредитних угод Укрзалізниці Юрія Сімчука, цього року заплановано освоїти 353 млн грн, з яких 250 млн грн — це кошти Європейського банку реконструкції та розвитку, решта — Львівської залізниці.

Коментарі

Я
Ян

Нощо було в статті дублювати текст?

Читайте також