Розробка сайту на WordPress від професіоналів

2
0

В сучасних реаліях ведення бізнесу в Інтернеті важливо правильно підібрати CMS систему, платформу на якій буде засновано сайт.

На ринку є багато варіантів, зі своїми особливостями, плюсами та мінусами. Команда Ocean-Agency пропонує послугу розробка сайтів Одеса та по всій Україні. Наші фахівці підберуть оптимальне рішення враховуючи всі аспекти ведення бізнесу клієнта.

Серед великої кількості платформ, найчастіше застосовується WordPress. Це безкоштовна, доступна система, з відкритим кодом та іншими перевагами. Але й мінуси у «двигуна» також присутні. Спеціалісти агентства допоможуть розібратися, чи підійде цей варіант замовнику, які особливості він має.

Що таке WordPress?

Wordpress - сучасна CMS, що початково була заснована для ведення блогу. З часом платформу почали адаптовуватися і для інших напрямів діяльності, наприклад, корпоративного сайту або інтернет-магазину.

Переваги WP:

  • Широкий набір функцій. Майданчик практично немає обмежень, можна застосовувати для ресурсів різних типів. Програмістам доступно змінювати код, адже доступ до нього відкритий;
  • Універсальність системи - забезпечується великою кількістю плагінів для різних проектів;
  • Популярність в усьому світі, з великою кількістю форумів, об?єднань розробників, що діляться новими рішеннями;
  • Різноманіття готових шаблонів, модулів і плагінів для вирішення завдань та проблем;
  • Доступне використання: декілька мов та безоплатна основа;
  • Простота експлуатації. Панель управління буде інтуїтивно зрозуміла навіть для новачка;
  • Оптимізація для швидкого просування в пошукових системах. Цю платформу лояльно сприймає Google та інші пошуковики.

Які ж недоліки Вордпрес?

Як і всі розробки, Вордперс має ряд недоліків, які також можуть впливати на застосування CMS:

  • вимогливість до обсягів пам?яті. Вихідний код займає багато місця, що часто притуплює швидкість роботи. Тобто для повноцінного використання слід мати надійний хостинг, що витримує навантаження;
  • низький рівень безпеки. Це безплатна версія, яка не надто захищена від взлому. Варто попрацювати з програмістами та встановити спеціальні плагіни для підвищення безпеки;
  • проблеми з індексацією. Часті випадки коли пошукова система підозріло ставиться до майданчиків, створених на WordPress. Безкоштовні платформи завжди викликають більшу недовіру, ймовірність створення сателітів. Хоча скоріше такі моменти виникають при індексації на менш відомих пошукових системах.

Аналізуючи всі переваги та недоліки команда агентства часто пропонує клієнтам саме Вордпрес. Недоліки здатна виправити професійна команда, а от плюсів дійсно багато. Це багатофункціональна основа для сайтів різних напрямів, можна встановити та розробити додаткові плагіат необхідні для конкретного напрямку діяльності, швидко створити сучасний сайт та просувати його у відомих пошукових системах.

Для замовників це також хороше рішення, адже у адміністрації сайту не виникне проблем з управлінням, усе просто та зрозуміло. Подальше просування порталу якісніше завдяки можливостям SEO оптимізації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також