Розстрочка від Frisbee - найкращий спосіб здійснити покупку саме зараз

5
0

Запланували покупки, проте недооцінила свої фінансові можливості? Це не привід відкладати шопінг на потім. Особливо, коли існує сучасний та практичний платіжний сервіс Frisbee – ідеальний вибір для тих, хто не хоче залишати заплановане на потім.

Таким чином миттєва розстрочка від сервісу Frisbee дає змогу невідкладно купити смартфон чи ноутбук, одяг чи взуття, аксесуари або будь-які інші конче потрібні та корисні речі. Тобто тут панує такий принцип: «Купуй зараз, плати потім, коли буде зручно» - саме це і робить даний сервіс невідкладних платежем дуже популярним і неймовірно затребуваним.

Чому Frisbee – найкращий вибір для миттєвих розстрочок

Коли покупки вже давним-давно заплановані, а фінансові можливості, на жаль, поки не дають змогу втілити задуми повною мірою, вибір сервісу Frisbee – це найкраще, що можна зробити в таких випадках, оскільки:

  • Даний сервіс – оптимальна альтернатива банкам і їх часто незрозумілим умовам. Тут все прозоро, доступно та легко. До того ж кваліфікована клієнтська підтримка завжди готова допомогти, надати рекомендації та іншу вичерпну інформацію, котра згодиться вам в процесі використання Frisbee;
  • Перший платіж не одразу, а потім – через місяць. Тобто ви, по-перше, матимете змогу миттєво купити девайс чи будь-який інший товар, по-друге, у вас буде час, щоб натішитись покупці – без зайвих думок про невідкладний перший платіж;
  • Тут максимально прозорі та зрозумілі умови – без підводних каменів та інших прихованих речей. Ви одразу знаєте, яку суму і коли конкретно вам потрібно оплатити. От і все;
  • Вам не надокучатимуть зайвими дзвінками. Це, безперечно, сподобається всім, хто хоча б раз стикався з розстрочками;
  • Сервіс інформує, коли потрібно сплатити розстрочку – коротеньке СМС-повідомлення не дозволить вам забути про оплату.

Головний принцип сервісу невідкладних платежів Frisbee – зробити покупки в режимі «онлайн» миттєвими та доступними, а людей – щасливими та позитивними. І так буде завжди.

Як використовувати Frisbee?

Сервіс Frisbee – максимально простий у використанні. Алгоритм такий:

  1. Обираєте інтернет-магазин, який є партнером даного сервісу;
  2. Додаєте товари у корзину;
  3. Під час оформлення покупки обираєте Frisbee в якості способу оплати.

До речі, сервіс пропонує два тарифні плани – упродовж 45-ти днів або частинами за три місяці: обирайте підхожий варіант та шоптесь, скільки схочете.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також