Розсувні скляні двері від виробника SKLO

10
0

Скляні елементи вирізняються універсальністю, їх можна використовувати як у якості вхідних дверей, так і для оформлення міжкімнатних перегородок.

Останнім часом популярністю користуються скляні розсувні двері, адже вони є сучасними конструкціями. Елементи зі скла гармонійно інтегруються в будь-який варіант інтер’єру, їх можна компонувати з деревом, металом, природнім каменем, керамічною плиткою та іншими матеріалами без погіршення візуальної привабливості приміщення.

Переваги та використання розсувних дверей зі скла

Розсувні скляні двері підійдуть для встановлення в офісах, бізнес-центрах, торгових центрах, ресторанах, освітніх закладах, комерційних та приватних установах. Конструкції можна оздобити матовим, прозорим або тонованим склом, тим самим досягши поставлених замовником завдань. Також є варіант з фарбуванням дверей в різні кольори або нанесенням на них гравіювання.

Щодо переваг, то двері скляні розсувні забезпечують наступні плюси:

  • надійність – загартоване скло не так легко розбити, воно не схильне до корозії та плісняви;
  • сучасність – скло є сучасним матеріалом, який використовують дизайнери для оформлення модернових композицій;
  • різноманітність – конструкції можна доповнити профільними системами;
  • безпечність – навіть якщо скло розіб’ється, то воно не гостре і його осколками не можна поранитись;
  • природність – скляні конструкції не заважають проникненню у приміщення природного світла (знизити сонячну активність можна за рахунок матового скла).

Послуги компанії SKLO

Компанія SKLO займається проєктуванням та монтажем скляних розсувних дверей для вашого бізнесу або приватних будівель. Спеціалісти розробляють індивідуальний проєкт, виконують точні розрахунки його вартості і після узгодження з клієнтом приступають до встановлення. Для виробництва використовуються профілі та скло від надійних постачальників.

Фірма SKLO є сертифікованим центром, спеціалісти компанії пройшли необхідні теоретичні курси, а їхні практичні навички підтверджені багатьма успішно реалізованими проектами. Ви можете купити розсувні двері, попередньо ознайомившись з їхнім виглядом на практиці у шоурумі (розташований у місті Київ). Заповнюйте форму на сайті аби отримати розрахунок вартості проєкту та детальну консультацію з відповідями на актуальні питання.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також