Розтрощив терасу піцерії: з'явилися подробиці ДТП в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

14
5

Столики, в які в'їхало авто були замовлені, проте гості ще не прийшли.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що ввечері 30 липня в Ужгороді авто влетіло в терасу піцерії.

Як повідомляє "Суспільне Закарпаття", водій автомобіля Volkswagen, який рухався вулицею Заньковецької у бік Нового району розтрощив кілька столів, лавицю та огородження на терасі.

Дивом, обійшлося без постраждалих.

"За цими столиками, ніхто не сидів, адже вони були замовлені і ще люди не прийшли на ту годину", — розповів Суспільному власник піцерії.

Чоловік за кермом перебував тверезим. Завдані закладу матеріальні збитки водій відшкодував на місці.

Також на водія патрульні склали протокол за скоєння ДТП (ст. 124 КУпАП). За таке порушення передбачено штраф у розмірі 850 гривень.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

K
karma

у терасу піцерії "Тарантіно" Даруйте, але це мало статись. Тарантіно - крутий чувак, жорсткі кіна знімає! Кров по стінах - зуби по підлозі! Так що усе "в нормі", у дусі жанру - власники назвою накликали біду, так би мовити.

Л
Людина

Ще би даякий камазист протягнув би йолопів що паркують перед Сафарі в Ужгороді на тротуарі не пройти так щоб не ступати на проїзжу частину

А
Артем

Так почему же вы его не уберёте?

П
Правда

Жах! Яка краіна ,всі коментарі які містять правду редакція видаляє . Пишу знову керівництво МРЕО посвідчення водія продає за долари . Дурні сидять у кнвництва цього підрозділу,а інші дурні керують транспортними засобами. Саме через це така велика смертність на дорогах . Чекаю коли буде видалено коментар.

Х
Ха

У пабі у Мукачеві скоро тоже буде

Читайте також