Рух на КПП «Тиса» обіцяють відновити уже до кінця дня

6
2

У Закарпатській ОДА офіційно підтвердили, що вже другий день на території пункту пропуску «Тиса» поблизу м. Чоп існує черга – близько сотні транспортних засобів чекають на оформлення.

Як розповів на нараді з цього приводу начальник штабу Чопського прикордонного загону Віктор Протетін, уже вчора на українсько-угорському кордоні виникла черга – більше п’ятдесяти мікроавтобусів та понад півтораста пасажирів. А сьогодні зранку затор збільшився до сотні транспортних засобів. Людей забезпечили гарячими напоями та їжею, надали приміщення для обігріву.

Як пояснили працівники кордону, ситуація виникла через різке збільшення потоку мікроавтобусів – оформлення та огляд кожного з них займає не менше тридцяти хвилин. До того ж, більшість пасажирів – заробітчани, котрі, повертаючись додому, везуть чимало пакунків. Відтак, аби оглянути транспортні засоби, потрібно більше часу.

Коментарі

П
Патріот

Підтримую вони вкалюють за кордоном везуть одежу діточкам а держава Украіна іх пресує із всякими Пахільками і цим клоуном пагранічніком і бере з мікроавтобуса 500Євро

JP
Judas priest

Заробітчани везуть додому тяжко зароблені гроші своїм дітям,батькам,рідним.А державний рекет хоче це від них відібрати,бо Азірову немає чим платити пенсії... СБУ повністю лягло під донецьких бандюків.

Читайте також