Румун обладнав авто для переміщення контрабанди

2
0

Близько 22 годин 00 хвилин в міжнародний пункт пропуску «Солотвино» в напрямку «вибуття» з України в республіку Румунія по зеленому коридору на л\а марки «Мерседес» 1979 р. в. , р/н SM99TNY, прибув громадянин Румунії Чорба Іонуц Данут, 05.01.1984 року народження, паспорт №15160941 від 31.08.09р.

Під час прикордонно-митного контролю, прикордонним нарядом з огляду транспортних засобів та інспектором митної служби, при виїзді з України у 26- річного громадянина Румунії під час здійснення огляду його особистих речей та автомобіля «Мерседес» було виявлено в салоні автомобіля під передніми сидіннями два спеціально виготовлені тайники, які на час контролю були порожні. Тайники зроблені у вигляді подвійного дна розміром: 70см х 60см х 8см., під переднім лівим та правим сидіннями.

Доступ до яких став можливим після демонтажу передніх сидінь та зняття спеціальних металевих пластин розміром 15см х 45см, які прикріплювалися до днища кузова автомобіля спеціальними гвинтами, що були зашпакльовані та пофарбовані ідентичною фарбою, під колір автомобіля.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також