Румун приховав контрабандні цигарки у колесах авто (ФОТО)

11
0

Вчора о 16 год 45 хв. в міжнародному пункту пропуску «Вілок» в напрямку «вибуття» з України в Угорщину прибув 20 – річний громадянин Румунії на легковому автомобілі « Рено-11», прикордонним нарядом з огляду транспортних засобів та інспектором митної служби, було виявлено не пред’явлені до митного контролю та не заявлені при усному опитуванні, сигарети : вартість вилучених цигарок становить 2.427 гривень.

Під час спільного поглибленого огляду т/з, із застосуванням спецтехніки для поглибленого огляду, було виявлено не вказані у митній декларації та не заявлені в усній формі приховані від прикордонно – митного контролю 592 пачки цигарок вітчизняного виробництва «JINLING», які знаходилися в колесах автомобіля, доступ до яких став можливий після демонтажу шин з колісних дисків. Тобто громадянин Румунії намагався їх приховати.

У зв’язку з тим, що громадян Румунії намагався перемістити через кордон України цигарки використовуючи конструктивні особливості свого авто, даний транспортний засіб «Рено-11» було вилучено на суму 52 тис. 993 гривень.

Загальна вартість затриманої контрабанди становить: 55 000 грн;

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також