Румунський президент боїться російської агресії і просить НАТО ввести війська

10
16

Президент Румунії Клаус Йоханніс та президент Литви Даля Грібаускайте просять НАТО більш широкої присутності військ Альянсу в їхніх країнах.

"Ми розуміємо, яка ситуація склалася для Румунії в Чорному морі в зв'язку з окупацією Криму і нарощуванням там військового потенціалу (Росією - Ред.) Ми маємо аналогічну ситуацію в Калінінградській області", - заявила Грібаускайте під час спільної прес-конференції у Вільнюсі, в рамках візиту президента Румунії в Литву.

Клаус Йоханніс, в свою чергу, закликав НАТО зробити все для посилення безпеки обох країн і для збереження балансу сил в регіоні, передає DW з посиланням на dpa.

Нещодавно у Румунії з'явилась перша наземна база протиповітряної оборони США у Східній Європі

Mukachevo.net

Коментарі

Р
Руснак

Петре та оберни вже вочі уд тої Росії.Петре побзерай на себе і коло себе.Де ты ся находиш? Загналитя в жебрач, розтопталитя, як червака.При тому што територія україны багатейша.Наследство дустала громадноє.А ты Петре себе обманюєш і дрогим голову морочиш.Петре ты раб серед рабу.

Я
Я

Нормальная страна была а Путин превратил ее в страну изгоев.Страну дураков рабов и одурманеных пропагандой.

ДП
для Петро

Что же ты тупой-то такой? Около 3 000 000 украинцев работают в России. Для дебилов вопрос: как может такое количество людей из "благополучной" послемайданной Украины зарабатывать деньги у "рабов" и "нищих" россиян? Клоун ты майданутый...

П
Петро

Росси Бог дак такие ресурсы и земли что давно люди должны жить в раю...в богатстве и достатке.Но с покон веков нард нищий а царьки жируют..такой менталиет нации.менталитет раба и холуя..власти когда видят свою неспособность и то что народ может буянить начинают агресивную внешнюю политику и войныпросто народ отключают от внутренних проблем на внешниеИ россияне не думают о доме а начинается пропагандавставай страна огромная....кругом враги...

Д
до24:54

Раби ніколи не протестують . Нащадки монголів на це і не здатні . Воно і добре . Ще потрібно відновити для вас радянську границю . Чтоб не шастали по миру .

Д2
до 23:42

На жаль, на Майдані послизнулася і гепнулася у власне лайно Україна,а не Кремль. На фоні того,що відбувається в Україні, на Болотній площі в Москві вже відбудеться місцевого майдану. Навіть незадоволені Путіним росіяни вже протестувати не збираються.

Д2
до 22:52

Вся беда в том что кремль поскольнулся на Майдане , дак тому же еще и сильно обосрался . Весь в дерьме и не знает как из него выбраться . Санкции с него не снимут , страдать ему еще долго .

1
123

Наслідкы дебілізації середньої освіты в США торкнулися и америцької еліты. Пейсаті вожді Піндостану тулько понамутили справ у світі, што уже не годні розобратися, тко партнер, а тко враг. А майдануті продовжують никати америкосам в рот и лизати їм гузиці. Доста смішно.

ДГ
до Глухый

Лично Путин положил столько людей? Не Турчинов,случайно,начал АТО после госпереворота в Киеве? Не ВСУ поперло танками на своих же русскоязычных граждан? Глухый, имеющий уши да услышит,а имеющий глаза да увидит. Какого пуя европейцы как на срачку ходили на этот сраный Майдан? И что с этого всего получилось,спустя два года,мы и наблюдаем..

Г
Глухый

Я не пойму по чьей вине Европейцы последние 2 года вбухивают огромные деньги в оружие? Не иначе очень поверили в благие намерения Путина.На Донбассе он и только он, положил более 10 тыс. человек.

Д
Добрый

Ну что.По ходу начинается вырисовываться картина. У Грибаускайте ( как стыдно за землячку ) по ходу проблемы с с историей. Когда она выкрутасничала по Питеру с приводами за проституцию, гламурный Союз её не тиранил. А теперь тиранит! Ну ладно, та шлёндра пихалась по питерским гостиницам. А, чё румын то заполошил. Клаус Йоханніс ВЫ меня убейте, но я не слышал у румын имя клаус! Дальше - больше! Йоханніс - грек,,,????

Т
Тормоз...

...Путин заставив усіх в Європі купу Бабла влупити в зброю.ТОБТО перевести бабло на г.вно.Думали , що заживуть без зброї ? Невгадали.Зброя по путинськи потрібна да навіть для того ... щоб вбивати людей.Істерії в Європі немає , але не хотять щоб Путин їх абдурил.

:
:)

для ВІЙ. Як викопаний забор маєся? Яценюк вже достроїв його? Смішні ви,майдауни,жиєте в паралельній реальності...

*
***

Интересно! Президентов психологи не обследуют?

ДВ
для ВІЙ

Припідніми повіки,Вію. Істерія окремих країн про якусь агрессію розрахована на збільшення фінансування цих країн з боку НАТО. Це такий собі бізнес. Наш Порошенко теж істерить на кожному кроці про "агресію", що не мішає йому вести прибутковий бізнес в Росії. А Захід вже чухає макітру як розрулити ситуацію з Україною, та щоб зберегти обличчя і звести до нуля фінансування нашої клептоманської влади. Від санкцій фінансово страждає не тільки РФ ,а ще в більшій мірі саме ЄС. Тому чим далі,тим частіше піднімається питання про відміну санкцій. Невдовзі буде запущений прект "Північний потік 2", а це буде означати,що Захід повністю відвернувся від цієї ненависливої бандерівської України. Попереду дуже багато невтішних для України подій.

В
ВІЙ

Від Росії всі відгорожуються як від чумної собаки

Читайте також