Рушниці, набої, гранати: Житель Хустщини організував канал продажу зброї (ФОТО)

11
1

В ході розслідування було задокументовано факт збуту фігурантом майже двох сотень бойових набоїв до автоматичної зброї.

Як зазначають у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, для припинення його злочинної діяльності та вилучення з незаконного обігу решти нелегального «товару», за місцем проживання підозрюваного було проведено санкціонований судом обшук.

Під час обшуку у нього виявили 3 гладкоствольні рушниці, 2 одиниці нарізної зброї, 6 пістолетів, понад 3 сотні набоїв різного калібру, 2 гранатометні постріли, 2 гранати (РГД-5 та РГН) та запали до них, а також 750 грамів пороху. Окрім цього, було виявлено і комплектуючі для виготовлення набоїв до гладкоствольної зброї.

Усі речові докази вилучено та скеровано експерту для дослідження.

Чоловіка помістили до ізолятора та повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 263 ККУ. Суд вже обрав для затриманого запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Підозрюваному загрожує до 7 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

УЛ
У Львові знають більше

Як повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, канал постачання зброї, боєприпасів та вибухових речовин із зони проведення бойових дій налагодили мешканці Закарпатської та Львівської областей. За місцями проживання причетних осіб проведено низку обшуків у межах Закарпатської та Львівської областей. Вилучено 11 одиниць вогнепальної зброї, 194 набої до стрілецької зброї, боєприпаси до великокаліберних кулеметів різних калібрів та постріли до гранатометів, ручні гранати, комплектуючі для зброї і виготовлення боєприпасів, а також інші предмети та речі, які підтверджують протиправну діяльність.

Читайте також