`Русинський кобзарЬ` презентувано в Ужгороді

4
1

аудіокнигу створив поет-сатирик Павло Чучка

Відомий на Закарпатті поет-сатирик, власник корчми-музею `Деца у нотаря` Павло Чучка презентував в Ужгороді аудіокнигу `Русинський кобзарЬ` та календар `Правдивий глобус Подкарпаторуського світу`. Презентація відбувалася під час засідання неформального журналістського клубу `НеТаємна вечеря`, - повідомив 29 грудня ZAXID.NET член клубу, публіцист і політичний оглядач Сергій Федака.

Презентований диск є аудіоверсією популярної жартівливої книги П.Чучки `Читанка для тверезих і п’яних`. До аудіокниги увійшло 60 саундтреків у виконанні автора. Здебільшого, це добре знані тексти та кілька нових творів П.Чучки. Зі слів С.Федаки, `все зроблено дуже гарно, з музичним супроводом`. Запис був здійснений у видавництві `Студія Слово` Юрія Крилівця, яке перше в Україні розпочало випуск аудіокниг у 2004 році.

Як інформує кореспондент ZAXID.NET, Павло Чучка відомий на Закарпатті своєю екстравагантністю. В одній особі він є науковець-кандидат філологічних наук, поет-сатирик, підприємець, голова Баранинської сільської ради, яка першою в Україні провела процедуру відкликання депутатів сільради. Він власник єдиного в Україні ресторану , на території якого є кладовище. Щоправда, цвинтар жартівливий, на ньому встановлено хрести з написами: `Нечесний офіціант`, `Правдивий журналіст`, `Вони помилились на виборах`, `СДПУ(О)` та багатьма іншими. З останнього на кладовищі поховали `Доброго сусіда Росію`.

Під час подій 2004 року серед експонатів музею-корчми був і виписаний помаранчевими буквами `Ющенко-ТАнК`. Тепер цього напису немає. Проте незмінними залишаються зокрема `Пивбаза НАТО`, підвал, де від переслідувань Надії Крупської переховувався Ленін з Іннесою Арманд, та стілець, на якому міг сидіти Віктор Янукович, `якби в цей час не сидів в іншому місці`.

 

 

Коментарі

С
сидор

я цього безтидцтва не одобрюю

Читайте також