Саакашвілі вручили підозру, заарештували і силою витягнули з квартири (ФОТО, ВІДЕО)

6
8

Сьогодні зранку у київській квартирі, де проживає екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, проходять обшуки, а самому політику вручили підозру і планують кудись вивезти.

Обшуки проводять співробітники СБУ, а на вулиці будинок ретельно охороняють десятки спецпризначенців Нацгвардії, СБУ та Нацполіції. 

- Саакашвілі вручили підозру, є там нібито один з адвокатів, іншого адвоката не пускають, - коментує член політради "Руху нових сил" Іван Слободянюк, який весь час вів стрім з місця події. 

Міхеїл Саакашвілі під час обшуку в його квартирі в центрі Києва вийшов на дах і заявив, що зараз зістрибне з нього. Пізніше політика відтягнули від краю даху, пише УП. 

Тим часом, адвокат Павло Богомазов заявив, що Саакашвілі "підозрюють у сприянні поваленню державного режиму". 

Через деякий час дехто повідомив, що політика заарештували і готують вивозити з квартири. У супроводі десятка спецпризначенців Міхеїла Саакашвілі вивели з будинку. 

На вулиці, як видно з фото та відео, постійно тривають сутички між поліцією та активістами. 

Тим часом, Мосійчук назвав Саакашвілі "потворою" і накинувся на нього прямо в ефірі.

Коментарі

З
Закарпатец

Грузинські БОМЖІ після Саакашвілі, тремтять від страху виходити на вулицю. По Грузії поповзли чутки, що зазівалися можуть направити губернаторами на Україну.

Р
Роман

Це вже не вилiкувати. За окошком дождь и град? Это Путин виноват. Что хер коротковат? Тоже Путин виноват. А Горвата я мабуть розчарую. Вони зможуть навiшати лапшу знову, як робили це ранiше. Щоб бути просто iнформованим про подii з разних дзжерел, треба витрачати зусилля та час. У народа, зайнятого простим виживанням нема на це часу. Тому голосУвати будуть за гумовi вироби iз зомбоящика. А кому належать "незалежнi" канали?

Д2
Для 21:08

Каструлько тупа, ти сам з собою розмовляєш? Майдаунятко недалеке, прокапай мізки-не будуть привиджатися руські з Путіним.

П
пусліднім

Як би там ни було , якось ся рішить. Всьотаки димократія є і свобода слова є... :) Уб"ясни мині любитиль кримляндії-руські спортсмени пудуть уступати на ОЛІМПІЙСКИХ ЗМАГАНІЯХ пуд нийтральним прапором,исе што вас ни признавуть як диржаву.Из вашими ракетами,пудлотками,вагнирами... О проблема у вас,репутационная,та туды её кабаку да во срак...

РК
Робія кореш

небіда,будеш оріхи продавати петрови......)

:
:)

А хто з них агент Кремля? Чи в Києві всі являються агентами Путіна?

П
пепа

у який краини гойкають президент фашист?це такий рейтинг Порошенка...сначала вишають героив,потом дають укргромадянство,а потим лишають всього цього и видворяють з краини...и це все президент!!!вот тоби свобода!!!

Г
Горват

То все мелочі, для депутатів провладної кааліції зараз головне бабло на 2018 рік, а грузини най на уццужнину собі ідуть. Осталося нам два роки, треба ще щось урвати устигнути, бо пак ся навхтема лишу у вариші директором гастронома. Який дуринь за ня голосовати в Ужгороді уже буде, два рази підряд лапшу народу на вуха ненавішаш.

Читайте також