Саакашвілі вже зранку намагається потрапити в Україну з Польщі (ФОТО, ВІДЕО)

6
8

Спочатку екс-президент Грузії планував перейти через "Краковець" спільно із сім'єю, а вже потім з українськими нардепами вирішили скористатись потягом "Інтерсіті", який постійно зупиняють наказами силовиків.

Зранку стало відомо, що при спробі перетину КПП "Краківець" на Львівщині, екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі можуть одразу затримати українські правоохоронці. 

Сьогодні зранку КПП "Краківець"на кордоні з Польщею огородили колючим дротом, але в ДПСУ заявили, що колючий дріт на пункті з'явився не через приїзд Саакашвілі. Роботу журналістів частково обмежили, на місці працюють сотні силовиків різних відомств. 

Пізніше, Міхеїл Саакашвілі спільно з іншими нардепами та політиками вирішив потрапити в Україну на потязі "Інтерсіті", який зупинили у Перемишлі зневідомих причин. Зараз всі перебувають там, включно із журналістами. 

Тим часом, Грузія вимагає від України арешту та екстрадиції Саакашвілі

Коментарі

Т
тьотя

До 18.21.Шоб обзивати когось тупим ,я маю достовірну інформацію ,хто вчився і де вчився і з ким вчився ,вони ще і друзями були з Ющом !Раджу прогуглити ,а не з бухти -барахти когось тупим називати .

ДТ
До тьотя

Ти точно тьотя,лиш тупа тьотя.Знаєш яка разниця у роках Ющенко і Саакашвілі,13 років.

Р
Роман

Відбирання громадянства у Саакашвіли виглядить так "бредово". Порошенко сам себе цим поступком під петлю заводить.

Т
тьотя.

Звичайно шо йому Саакашвілі мішає нашому Пороху.АМені інтересно ,а деж наш бивший Ющенко чого він не піддержує Саакашвілі ,сидить там тихо і соплі жує ,бо Саакашвілі його друг і разом вчилися в Києві ,він як країну просрав наш Ющ так і друзів в біді кидає .А Юля ,Садовий молодець поїхали на границю і підтримилмїи ,значить він мішає нашому президенту раз він так не бажає його видіти в Україні .То ясно ,спочатку поставив його в Одесі губернатором а тотім обосрав .

Д
ДоВасиля

Василю, вроді розумноє імя маєш. В Іспанії є мальовнича Марбелья, там у Петра є вілла, і знаєш хто його сусід? Здогадайся... особисто Вова Путін. Думає дальше сам скапчаєш? Гра Петьки така дешева... хоча поки не пив, хороший актор був...

В
Василь

Порошенко сраний клоун не розуміє як підставляє країну своїми істеричними виходками. Сором перед усім світом. І найголовніше що йому це не допоможе, а тільки прискорить його відхід на львівське звалище історії. А виглядав же як розумний чувак.

:
:)

Жах! Хто з них "рука Кремля"?

Й
Йончі

У Міхаіла репутація людини, яка поборола корупцію в Грузії і визнання світових країн. А хто такий Порошенко? - людина, яка запамятається як кривавий диктатор, який пішов слідами свого ідеологічного "батька" Януковича. Більше того, Педро перевершив свого наставника... так як при Петі - не крав ніхто, так як країну руйнує Педро - не робив ніхто, те як знищується країна - Петі нема рівних. Хай прдовжує... вже Янукович був, що вважав себе царьком...

Читайте також