Садовий хоче рубати закарпатські ліси?

3
22

Усіх цікавить, чому Семен Семенченко, якого тут ніхто ніколи не бачив, сьогодні приїхав до на Закарпаття. Не в Станицю Луганську, не в Щастя, не в Широкине, а на Закарпаття.

Все дуже просто. Як інформують компетентні джерела, Садовому заважає начальник Закарпатського обласного управління лісового господарства. Так як у Києві цією структурою управляє людина за квотою «Самопомочі», то їм би дуже хотілося взяти під контроль і закарпатські ліси, пояснив Mukachevo.net компетентний співрозмовник:

– Вони б хотіли зняти Липчея, а замість нього поставити злодія Пукмана, який обслуговував «регіоналів», - каже співрозмовник.

Тому, Садовий відрядив у наш край свого ряженого комбата Семенченка. Що цікаво – допомогу на місці йому повинен надати голова громадської ради при Закарпатському УМВС Микола Желізняк.

– Зараз ці двоє, Пукман і Желізняк, зупиняють машини на Перечинщині за підтримки міліції, а завтра їдуть на Тячівщину і Рахівщину робити картинку, яка влада погана. Таким чином, Садовий об’єднався з Медведчуком, – зауважив співрозмовник.

Шкода, що здавалося б нормальні люди можуть до такого опуститися. Краще б Садовий відправив свого Семенченка на Волинь, де в промислових масштабах добувають янтар. А ще краще – в Станицю. Де 128-ма бригада чекає на ротацію.

Коментарі

С
Сергей

Семенченко фигура известная в Севастополе. http://racurs.ua/800-semen-semenchenko-ot-obychnogo-moshennika-do-jivoy-legendy Легендарная http://www.pravda.ru/news/world/formerussr/ukraine/07-10-2014/1229941-semchenco-0/ Но ничего, скоро выведут на чистую воду или сам громко вляпается. Если сидеть на берегу реки и ждать (китайская пословица), то ...

П
патріот

Женіть афериста Семенченка та злодія Пукмана із Великого Бичкова, щизофренік регіонал Пукман обікрав на мільйони гривень В.Бичківський ЛМГ його місце на нарах,

Т
Тарас

я щось певно вчора пропустив?))) - жара винна... але точно скажу що нічого тут чудакам-чужакам робити, моють свою територію та своїх продажних псів і нехай там собі "САМОДОПОМАГАЮТЬ" нам нафіг така допомога непотрібна...

М
Мукачівець

Інформація подана в стилі Мук.Нет.всі хто бодай якось приіхали в область без згоди Балоги крадачі і сепаратюги!!!Це вже манія...А питання вирубки лісів чи кадрові питання то вже зовсім інше...Перше питання,чому Вітю не зазвідали чи мош наш ліс рубати???Він газда а гори лисіють каждий день без-зупинно...

_
_=_

Одразу видно кого з наших це дуже хвиляє, і кому Семен може перейти дорогу! НІ ВИРУБЦІ ЛІСІВ!

З
Знаючий

Усім, доброго дня! Шановні друзі, я дуже радий, що у нас відбувається дискусія на тему лісове господарство, це дуже добре. Наша, Закарпатська область покрита лісом 56% і жителі, грамада повинна вирішувати як далі газдувави. На мою думку перше, що потрібно зробити (ТЕРМІНОВО), зупинити шаленні гонки за доларами і припинити рубати наш ліс. Я хочу сказати, що за останні 6-7 рокув наш закарпатський ліс почали рубати в 5-6 разів біьше дозволеного. Що це значить? За ЦІ 6-7 років зрубали те, що планувальсь рубати за 50-60 років. Ось тут трагедія…. Це потрібно терміново зупинити. Що, саме цікаво? Головне користування не рубають, іде неосвоєння, а рубають інші рубки (перефоматування, Суцільно санітарні , прохідні і.т.д.), це значит те, що безбожно крадуть! Уже рубають 40-50 річний ліс. Це катастрофа!

М
Мурка

Не думайте, що Балога дурний і пустить якогось поляка до себе "додому", тобто на Закарпаття, газдувати. Якщо Віктор Іванович зумів "попустити" сірого кардинала Медведчука,то цей полячок для нього - ніхто.

С
Сулико

Эту историю (включая подкуп медперсонала) подтверждает боец батальона с позывным «Феникс». В свою очередь, замкомандира первой медроты им. Пирогова Национальной гвардии Украины Олег Войцеховский написал в Фейсбуке следующее: «Сегодня с утра, ориентировочно в 5–30 на трассе Дебальцево-Антрацит при „неизвестных обстоятельствах“ состоялась авария. Столкнулись „санитарка“, в которой был Семенченко, и БТР. У Семенченко сотрясение мозга и ушиб грудной клетки, водителю „санитарки“ оторвало голову, есть 300-е. Ребята из нашей роты были на ДТП. После обеда нардепа забрал начмед АТО. Я один из тех, кто загружал Семена в „санитарку“. Никакая это не контузия».

С
Сулико

Как пишет информационный ресурс «Русская весна», Семенченко завел батальон в зону АТО, где кинул неподготовленных бойцов с одними автоматами против танков. «Батальон попал в засаду (внимание!) батальона нацгвардии им. Кульчицкого, за сутки потеряв 6 бойцов убитыми и очень много — ранеными. Подумав, что атакуют „сепаратисты“, Семен как всегда сорвался в тыл, бросив батальон на растерзание. Выезжая под утро из окружения с двумя охранниками, которые сидели впереди, Семен сзади, на громадной скорости врезались в БТР. Итог — двое, что сидели спереди, погибли», — утверждает автор «Русской весны», по версии которого Семеченко обещал врачам и медперсоналу больницы «хорошие должности и деньги за молчание, потому что никакой контузии нет и в помине, а есть только трусость».

1
12wet

Ми обговорюємо Семенченко, а не Балогу. Семенченко великий аферiст, на вiйнi бабло заробляє, коли другi за нього йдуть воювати вiн комерцiйнi питання вирiшує. Oсь i до нас завiтав комерцiйнi питання вирiшувати пiд видом яких сумiсних навчань. Якщо вiн бойовий комбат його мiсце на бойових позицiях. Вiдносно наших лiсiв то вони належать закарпатцям, тому керувати їх справою повинен закарпатець. A Садовий хай iде у сад, прихвативши свого комбата i свою Самопомiч. Ще одна партiя яке не захищає iнтереси українцiв.

M
McMurphy

Місцевих діячів-сепаратистів давно пора усувати з посад, они уже догаздували шо ми на даунецьких і лугандонів стали похожі.

Р
Робі

Семенченко аферюга. Хто він?був і в ДНР бігав є відео. Був хось в Криму. Семен Семен Ченко оригінальний псевдонім, мошеннік. Такі мошенніки і аферюги у ВР сидять. В ДНР він не проліз став патріотом проліз у ВР, оригінально, молодець. Садовий?це ж вор і жулік. Весь Львів обікрав. І краде дальше. Ще й сюди хоче залісти. Чморота.

Є
Євген

Так, до уваги шановних читачів: 1) Семенченко якраз і приїхав з Широкіно, фото з якого є у нього на сторінці у ФБ; 2) Заважає Ливчей не Садовому, а Україні! Хто не знає - в Закарпатській області лісові підприємства глибоко збиткові - як це можливо, коли кожного дня на експорт ліс вивозиться? І в цьому винен Садовий??? Може просто комусь не потрібен зайвий галас при деребані наших лісів, а? 3) До відома автора статті - Семен нещодавно був і в Щасті, і Станиці;

Я
Я

Светочь наш Андрей - солнце ясное и единственное решит все за вас - дебилы, бегите и голосуйте - и спите спокойно!

П
прол

Комусь на закарпатті дуже хочеться посварити дві області. Не догадуєтесь кому і чому? Вже писав - не любиться, відмінити всі електрички, поізди та аатобуси межи областями. Дітваки най вчаться у варишах. Нефік іздити по Львовах.

П
ПНХ

Пусть рубят во львове кайзервальд!

В
верховинцям

да кого ваше мнение интересует? ваша двухповерхова хата скраю....нич не знаву...

У
Ужгородець

Полячиско садовий такий самий злодій як сеня, спішить накрасти ся бо і мером Львова вже не виберуть .

В
верховинець

Як хоче? Нині президент уже хоть підписав про заборону вивозу кругляка за кордон, відповідно і ліс мають заборонити вирубува до лисих галявин.

Ч
Читач

Коли хтось останнього разу бачив Семенченка в АТО? Він після дуже странного поранення більше там не появлявлявся але постійно носить камуфляж. Цирк і позерство. Ганьба!

В
Виборець

Гопко внезапно стала експертом з пивоваріння і валютних кредитів а Садовий з Семенченком лісорубами. Це вже діагноз Самопомочі шановні. Чергова мильна булька

М
Міша

Медведчук за годи Кучми вже вирубав наші ліси докус. Завадити цю скотину вмісті з Садовими і Семенченками

Читайте також