Самогубство у Чопському прикордонному загоні: застрелився 23-річний хлопець (УТОЧНЕНО)

1
17

Юний прикордонник був родом з Кіровоградської області місто Новоукраїнка.

Як розповіли джерела Мukachevo.net у прикордонному загоні,  Артем Філоненко покінчив життя самогубством, він застрелив себе. Юнак залишив записку, у якій зазначив, що це його рішення і все на його руках. 

За неофіційною інформацією, згідно з документами, смерть наступила о першій годині ночі, а батькам про це повідомили аж об 11 наступного дня.

Наразі військові прокурори проводять слідчі дії, щоб встанови обставини та причини смерті військовослужбовця строкової служби Артема Філоненка.

Згодом як вдалося дізнатися Mukachevo.net 23-річний прикордонник Артем Філоненко заступив на чергування о 8 ранку, близько 13:00 повернувся з обіду знову на чергування, і майже відразу його колеги почули постріл. На посту було знайдено хлопця з пораненням у голову.

Хлопець вистрілив собі в голову з табельної зброї, яка була видана йому, коли він заступив на чергування - автомату АК-74. Прикордонник помер дорогою до лікарні кареті швидкої.

Нагадаємо, буквально сьогодні особовому складу Чопського прикордонного загону представляють нового начальника Юрія Михайлюка.

Коментарі

В
Вася

А де шановний Доменюк ??? Знов руки вмив як завжди???

ТМ
Тётя Мотя

Принимал солдат Михайлюк Константин. Он был воспитателем на тот момент. Значит именно он должен был знать психологический портрет каждого. А психолог невьебенный Илона должна была ему в этом помочь. Она должна была работать тоже с личным составом, выезжать на отделы, где есть срочники, беседовать с ними. Но фифа эта дальше своего кабинета задницу не оторвёт. Так что не фиг теперь вину перекладывать на солдата. Командиры Чопского порноотряда даже команды не умеют нормально, так как это положено у военнослужащих, отдавать - мурчат как блатные. Не поймешь с кем говоришь, то ли с уркой, то ли с блатным, но точно не с военным. Для полного образа не хватает чёток, нарды и тюбетейки. И настоящий полковник готов. И неплохо проверить служащих отряда на употребление наркотиков. Стоят на пунктах пропуска обнюханные и обдолбанные. Так что то что произошло - это следствие отсутствия воинской дисциплины, нарушение статута, этики т.д. Твари.

З
Знающий

Скажу больше. Это не самоубийство, а убийство. Хоть и было очень много грима, но синяки полностью не смогли замаскировать. И самое интересное. "Предсмертная записка" написана не его рукой...Парень слишком много знал и кое-что успел рассказать перед смертью.

ОТ
Одна тётя

"Адвокат" Михайлюка Константина, вы будете удивлены. Уголовное производство открыто по факту неосторожного обращения с оружием. Надо же, какая неожиданность - солдат сознательно совершил самоубийство, оставив предсмертную записку, существование которой подтверждает Цицак и неосторожно себя убивает. Неосторожное обращение с оружием - значит, виноват сам солдат. А фактически нужно открывать уголовное производство по факту доведения солдата до самоубийства, и тогда не одна голова слетит с плеч в болоте под названием Чопский порноотряд

ОТ
Одна тётя

Давно, это в диапазоне меньше месяца? Джомолунгма позвала акына? Так ведь и самоубийство, как и ребёнок, зреет не один день.

ДТ
Для тьоті...

Михай люк вже давно не вихователь,ви тьотю щось неправдиво проінформовані...Його смерть на його совісті,він про це написав.А помер він не вночі як написали журналісти,а свідомо сходив на обід,поїв,а потім заступив у наряд і вчинив самогубство пострілом з автомату.

ОТ
Одна тётя

Значит плохо воспитатель подполковник Михайлюк работал с личным составом. А непосредственный командир солдата, он что не видел, в каком психологическом состоянии тот находился, не замечал ничего? Или его интересовало только, сколько ящиков сигарет прошло через границу мимо него? А "великий" психолог Чопского отряда вечная Илона? Как там её психологические тесты, ничего не выявили? Спит спокойно чувиха? Эта смерть на их совести

П
просто

То виходить, що карета швидкої допомоги їхала практично пів дня.

9
911

Яка р1зниця - коли помер..Дитина наклала на себе руки... Сп1вчуття р1дним 1 земля пухом померлому...Не дай Бог люб1й родин1 таке горе...

I
Istvan

1. смерть наступила о першій годині ночі 2. близько 13:00 повернувся з обіду знову на чергування, і майже відразу його колеги почули постріл. 3. Прикордонник помер дорогою до лікарні кареті швидкої. Питання для ЗНО - коли помер прикордонник?

О
Олегу

+ мільйон до твоїх слів

К
Копча

Із за нелегалів вже нераз стрілялися погранці

О
Олег

Не думаю шо кось когось довів..... як мож довести до самогубства... чи кось там з контрабандами .... та кіть він мав храбрість стрельнути собі в башку то. Не логічно шо він когось боявся.... бо раз людина не боялась померти тото де логіка когось чи чогось боятись? Або любовні історії....у людей башню зносить.... або не знаю шо... я ніколи не розумів логіку тих ко себе убиває.... раз ти можеш себе убити то в тебе страха зовсім нема ... піди набери кредитів у всіх банках зроби загран візу турестичну і лети у штати безвозвратно забудь за все шо тут осталось.... або здохни там яка різниця ти йтак хотів... або жить налагодиться з чистого листа! Коли ти готовий померти тоді в твоїх руках огромна сила і ти можеш все!

НЩ
незрозуміло щось-

то смерть настала о першій годині ночі чи в 13:00? і тоді батькам повідомили майже через добу?

К
Крика!

Самоубийство кто грех,но когда прийдет Христос, ответит и тот кто девел,истинную правду мы не знаем што было на самом деле, но то што Украину довели чиновники до ужаса,кто правда!Каждый Божий день плачевный,.......Соболезнования родителям!

R
rem

Можливо хлопця затягнули у якийсь контрабандний трафік: можливо цей канал здали і на нещасного повісили певну відповідальність як співучасника. В 23 роки людина ще не повністю стійка психологічно - от і маємо.

М
мукачево

довели хлопця до стрільби

Читайте також