Самопоміч засудила інцидент за участі свого депутата в Мукачеві

7
8

Про це повідомив один із лідерів місцевого осередку партії та депутат міськради Богдан Фекете.

«До відома громади міста. Мукачівський міський Осередок ПП «Об’єднання «Самопоміч», зважаючи на події які відбулися 1-го травня 2017 р., з нашим колегою, Юрієм Кравчуком та активно обговорюються в деяких блогах, враховуючи соціальну напруженість навколо цього питання та намагання окремих осіб надати такому прикрому випадку «політичного забарвлення», повідомляє наступне:

– Участь Юрія Кравчука у даному інциденті і сам факт такого випадку є неприпустимими і категорично засуджуються нами. Вважаємо що така поведінка є неприйнятною для члена нашої партії.

– Осередок отримав письмову заяву з проханням призупинити членство у партії до завершення слідства, і рекомендував розглянути дану заяву на виконкомі обласної організації ПП «Об’єднання «Самопоміч», – йдеться у заяві місцевого осередку партії.



Більше деталей про інцидент шукайте у окремій публікації Mukachevo.net

Коментарі

Н
Настя

Люди, та там не йде мова про виключення, там про тимчасове призупинення членства. Вони навіть, не спромоглись вигнати то гівно. Почекають поки все уляжеться і назад візьмуть в рідну клоаку! Я вважаю, що це бидло треба лишити депутатства!

С
СерГей

Вау! Я так його захищав, а партійци кинули свойого йолопа!( Тьфу, на нього!

С
Серьожа

Ну нарешті самопоміч самоочистилася) я не удівляюсь що його виключили, я удівляюсь як цього холуя туда включили

В
Варяг

Земля имеет форму шара!!!!

А
Активист

С праздником всех! Что то не видела на возложении венков главного любителя коммунистов Чубирко и его партийцев. Так возмущались, что сгнивший монумент в парке снесли, а даже не пришли почтить память павших воинов, лицемеры. А по поводу Кравчука, всё логично. Ничтожество, случайно ставшее депутатом, вернули на своё место. Пьяница и марихуанщик.

R
ri0

Не судіть та не судимі будете. Ну сталося, і шо?... Я б стільки в петанк грав - яйци всім повідрізав би, теж шари як ніяк. І гірші випадки трапляються й заминаються, а тут прям живим людиину поглинути хочуть... Припиніть пуржити вже.

1
1

С Днем Победы! Дорогие наши дедушки и бабушки, ветераны Великой Отечественной, низкий поклон Вам, будьте здоровы, живите как можно дольше. С праздником всех тех кто чтит и помнит Великий подвиг людей, которые жертвуя собой и своим здоровьем выбороли Победу! Очень жаль, что мукачево.нет в этот день не опубликовало даже поздравления. Впрочем это следствие проводимой государством политики. Еще раз с праздником!

С
Собутильник

Я правильно понял, это не Самопомич выгнала из партии Кравчука а он сам как бы временно ушел, а Самопомощь только засудыла его действия? Это просто жесть! Это точно Самонемощ! Собрали весь зброд города. Лынник замутила бабок и чуть не села, вовремя убежав. А вот этот хиппи-рокер курелесит во всю а в партии спустя неделю после очередной движухи лишь засудылы! Хорошо что не написали глыбоко стурбованы! Кстати о том что кто то хочет сделать с пьяного дебоша политику. Посмотрите видео и послушайте кто во всю на нем орет что он депутат и мол неприкасаем!

Читайте також