Санаторії Закарпаття активно готуються приймати туристів

9
11

Mukachevo.net вирішило дізнатись актуальну інформацію щодо роботи оздоровчих санаторіїв Закарпаття.

Від середи, 10 червня, в Україні очікується перехід на наступний етап пом'якшення карантину, який передбачає відкриття баз відпочинку та санаторіїв.

Що стосується Закарпаття, тут діє велика кількість комплексів, які приймають туристів цілий рік.

Редакція Mukachevo.net спробувала дізнатись у найбільш популярних санаторіях області з якого числа вони починають роботу та чи піднімаються ціни на їх послуги.

Загалом, деяка частина санаторіїв вже почала роботу з 1 числа, а деякі відкриваються лише з 15 чи 22 червня.

Чорна Тиса

У санаторії Чорна Тиса зазначили, що приймають туристів вже з 1 червня. Завантаженість санаторію поки не значна, через те, що не запущені основні потяги. Наразі, у санаторії відпочивають ті, хто може добратись власним транспортом, але українці вже активно бронюють місця, тому тут очікують у майбутньому багато туристів.

Ціни на послуги не змінювались.

Санаторій Синяк

У всеукраїнському відділі бронювання зазначили, що відкриття санаторію планується з 15 червня. Тут вже приймають заявки на бронювання.

Щодо цін, то вони теж не змінились.

Квітка полонини

На сайті відомого санаторного комплексу Квітка Полонини зазначено, що про відновлення роботи буде повідомлено окремо. На жаль, більше інформації немає.

Санаторій Поляна

Згідно всеукраїнського відділу бронювання, робота санаторію починається теж з 15 червня. Але як зазначив оператор, санаторій трохи підвищив ціни.


«Загалом, люди вже бронюють номера на наступний місяць липень, тому проблем з туристами не має бути», - кажуть у відділі бронювання.

В іншому ж відділі зазначають, що туристи цікавляться більше термальними водами, але, на жаль, їх робота ще обговорюється.

Нагадаємо, на Закарпаття прибув перший потяг після карантину.

Коментарі

ДМ
До майдауна

Красава)))

ДС
До стефана

Прочитай статтю щи раз, а пак почитай шо ти пишеш. А нащот "планування" се до чого, ти шо принимаш свату. Дауніто.

М
Майданутому

Ти звідки взявся , неосвічене гівно ? Твої коменти читає хиба , що твоя фантазія . Що за слова : мерша і т.д. ? Тут так не говорять , горянин "невошколований". Забийся в нору або зіскочи з тем . Ти не в темі , ти - ДЕБІЛ ! Хтось поруч , скажіть йому це !

ДВ
До всіх

Уздихайте прошу вас

М
Майдаун

Марго лепава,18:01,люди останні запаси ізросходувуть.Будинки,авто бо націсти мершаві вже 29 року розводять наркоту,бандітізм і злодійство,вот за ті гроші бариги і злодії строять. Ще єдна каста,то заробітчани,чистильщики будару європану.А типирь і їх прикрили. Лоховірус,то афера аля майдаун! Чесна робоча людина,в сьому укрогето ужити не годна! Но ти гнидо,сам пустота,мразь,помивалька,дебрач а пудскакуєш,ош ти штось вартий.Ти нико,ти гнуй!

Д"
До "до stefana" 16:03

Хто сидить без копійки ? Ти чи ті , які бронюють в цю "тмутаракань" ? Без належного сервісу . Кімнати в "хижах" для невибагливого укроДуриста. Ти де живеш ? Вийди і пройдися по містах і місЦях . Всюди повно авто , людей . Всі як працювали "начорно" , так і працюють . Тінь , спекуляція , барижництво , контрабанда і "розводняки" .... Якщо ти і тобі подібні без копійки , то ти не із нашого краю , а якийсь маскаль , що живе від получки до аванса (від пляшки горілки до ковбаси). Наші , як малися добре , так і маються . Планують на майбутнє. Планування ! Відоме слово тобі ?

ДШ
Донецкий шахтер

ехать в жо.пу Мира ??

S
stefan

до 16:03. "Слава Україні. Лукашенко - наш Президент"!

З
Загородній

Де знаходиться санаторій "Чорна Тиса"? Я думаю "Тиса" має бути з великої букви, чи не так? Дуже буде цікаво узнати про цей санаторій, може це новий, або ні?

ДS
До stefana

Іди вмісті з свойим МОЗгом у п...... Люди без копійки 2-й місяць дома сидять.

S
stefan

Які туристи ? Вибачили сьогоднішню інформацію МОЗ України ?

Читайте також