Санкт-петербурзька "Юнона і Авось"

7
0

побувала в Ужгороді

Обласний центр Закарпаття Ужгород продовжує жити театральними життям, яке почалося в середині лютого. Нагадаємо, що саме із театральної фантазії Ігоря Афанасьєва за п`єсою Леоніда Зоріна «Варшавська мелодія», де головну роль зіграла легенда українського театру Ада Роговцева.

Уже через кілька днів після цього до Ужгорода завітала театральна композиція «Бенюк і Хостікоєв» із чотирма виставами («Швейк», «Про мишей і людей», «Сеньйор із вищого світу» та рок-опера «Біла ворона»). Глядачі так зарядилися театральною енергією, що хотілося приходити у храм мистецтва ще й ще.

Закарпатський обласний український музично-драматичний театр постарався: влаштував щонедільний показ власних вистав («Калігула», «Краплина ніжності»), І глядачі були. Цієї неділі поціновувані мистецтва на сцені нашого театру побачили легендарну рок-оперу «Юнона і Авось» у постановці Санкт-Петербурзького державного театру рок-опери, єдиного на теренах колишнього СРСР..

А в квітні на нас чекає зустріч зі ще одним театральним світилом — прем`єра «Маленьких подружніх злочинів» у постановці театру Романа Віктюка з Москви.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також