САП наполягає, що Насіров все ж має угорський паспорт

8
5

Цю версію представник держобвинувачення озвучив сьогодні під час вечірнього судового звсідання у справі відстороненого очільника ДФС Романа Насірова.

Представник НАБУ на судовому засіданні також наголосив, що вони мають докази отримання Романом Насіровим британського громадянства з 2012 року. 

На запитання про британський паспорт підозрюваний відповів, що є громадянином України. 

За інформацією прокурора САП, Роман Насіров має ще і громадянство Угорщини, але цей факт юридично поки не підтверджений.

Нещодавно, у мережі стали поширювати інформацію про угорське громадянство Романа Насірова, яка, скоріш за все, є фейковою. 

Згодом нардеп Мустафа Найєм на своїй сторінці у Facebook оприлюднив скан-копію відповіді представника Британського нацагенства по боротьбі зі злочинністю, в якій підтверджується, що Роман Насіров має британський паспорт.

Як вже сьогодні стало відомо, Солом'янський райсуд Києва прийняв рішення у резонансній справі Романа Насірова, і обрав для нього запобіжний захід - арешт на 60 діб і заставу в 100 млн гривень.

Коментарі

Ф
Факт

В Україні за корупцію має бути смертна кара.І на суддів також.Тоді буде порядок.

В
Василь

Наскільки мені відомо,у ВСІХ рогатих окупантів,членів ОПГ"Селюки у владі", - громадянство інших держав. В общем-то факт державної зради - за сукупністю ознак - у наявності,але i в НАБУ i в СБУ сидять точно такі ж злодії і зрадники,суцільно - з селюків.

У
українець

Подивіться який єба..ик наїв, як у ПОПа і таких дармоїдів тисячі по Україні, і міліонером став смоляк у 35 років, майже дід йому мільони залишив? Нигда шуга у цій державі порядку не буде!!! Одні вітдають життя. стають каліками. а такі як насриров заробляють на цих смертях і каліках!!!

Т
Тячовиць

Мадярські паспорти є в народних депутатів Брензович і лунченка( вся сім'я живе в ніредьгазі), Де то набу? Румунський паспорт в моцкаля, Словацький паспорт в Горвата Роберта. Де то набу, комусь нужна держава?

О
Опу

Не гонно бити. Мадяри сяті і не беруть хабари.

Читайте також