Саудівського священика-ісламіста, який закатував до смерті свою доньку, ударять 800 разів батогом

23
0

В Саудівській Аравії досить часто застосовують побиття батогом в якості покарання за злочини. Нещодавно чоловіка засудили до 2 тисяч ударів батогом і 10 рокам в'язниці за те, що він станцював на власному авто голяка.

В Саудівській Аравії священика-ісламіста Файяна аль-Гамді засудили за катування і вбивство власної 5-річної доньки.

Як повідомляє The Daily Mail, 5-річна дівчинка Лама аль-Гамді померла від страшних ран. Коли її тіло знайшли, в неї були вирвані всі нігті, були зламані кілька ребер і обидві руки, а череп проломлений.

Крім того, на тілі дитини виявили великі синці і опіки. Також саудівські ЗМІ повідомляють про те, що власний батько-священик зґвалтував її.

Файяна аль-Гамді заарештували і визнали винним у вбивстві. Однак через кілька місяців він вийшов з в'язниці на волю, сплативши штраф у розмірі 50 тисяч доларів.

Жіночий рух "Жінки за кермом" у Саудівській Аравії влаштував кампанію, під час якої правозахисники вимагали від суду винесення більш строгого вироку.

Врешті-решт суд погодився переглянути справу. В результаті був винесений новий вирок, згідно з яким священика ударять батогом 800 разів і відправлять до в'язниці на 8 років.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також