СБУ офіційно підтвердила: план автономізації Закарпаття з пошти Суркова – справжній

11
10

У коментарі телеканалу ICTV керівник відомства Василь Грицак зауважив, що оприлюднені хакерами документи збігаються за змістом з тими, які були вилучені в ході слідчих оперативних дій СБУ.

Крім того, у офіційній відповіді від 9 листопада на запит журналістів РБК в СБУ підкреслили:

– Оприлюднений план щодо забезпечення федерального статусу Закарпаття та деяких інших документів практично збігається з документами, вилученими у одного з організаторів сепаратизму в Закарпатській області.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно українські хакери заявили про «злам» пошти правої руки Путіна Владислава Суркова. Активісти оприлюднили велику кількість документів начебто з цієї скриньки, зокрема і план щодо дестабілізації ситуації на Закарпатті з конкретними термінами та учасниками подій.

Детальніше про цей план ви можете дізнатися у нашій окремі публікації.

Коментарі

0
007

Трамп придёт порядок наведет... с руссией. Ликвидирует нафиг.

Ф
Файта

Усе збігається і .......виділять їм кошти на боротьбу з бюджета і.....побільше грошей...Це не якесь там Ато.Туй справа дійсно......грошова

R
rem

Боже, розвали сю геноцидну жидівську недодержаву.

З
Закарпатец

Обосрались с Клинтон, теперь пытаются надувать щеки. Сушите сухари суки. Трамп вже прийде - порядок наведе

З
Закарпатец

В России даже мелкие чиновники не пользуются открытой почтой. Более того, согласно закона "О защите персональных данных" - запрещено пользоваться открытой почтой в школах, больницах, учреждениях соц.защиты и др. Везде стоят программно-аппаратные firewall. А в правительстве, еще с давних времен стоят такие крутые защитные системы, что ни один хакер не влезет. Более того, все конфиденциальные сообщения передаются не через инет, а через специальные суперзащищенные линии или фельдъегерской службой. Так что оставьте свои фантазии про перехваченную почту Суркова. Это Вам не старушка Клинтон с синдромом Альцгеймера.

3
369

І де виноваті? чи то на одному, двох лумпіях мош таке планувати?!

1
1111

Брешуть як дихають. Часто...

7
777

Jak teper svoho sponsora bljyka posadjatj??

ВА
в а

очередна лапша подчерк комунистів

АК
Агент Кремля

"Практично збігаються" ))))))))))))))))

Читайте також