СБУ офіційно розповіла про схему отримання хабарів на КПП "Тиса" (ВІДЕО)

14
11

Як вже повідомлялося, правоохоронці встановили, що окремі митники регулярно отримували гроші з водіїв мікроавтобусів, якими перевозяться посилки заробітчан з Європи.

— Такса, встановлена хабарниками, становила 400-500 євро з кожного автомобіля. За день через митний пост "Тиса" в Україну в’їжджає приблизно сто мікроавтобусів з відправленнями заробітчан, пише прес-центр СБ України.

Співробітники спецслужби спільно з військовою прокуратурою затримали під час отримання хабара у чотириста євро митника,  відповідального за протидію контрабанді та порушення митних правил. При огляді приміщень митного поста оперативники СБ України виявили сім тисяч євро, прихованих у вольєрі службового собаки. Цю суму зловмисник назбирав за чотири години зміни.

Так, було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Митника затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Коментарі

1
111

Москаль колись обіцяв на всю область што як спіймають одного митника за взятку то вся зміна вилетить з роботи. штось нич не чути од нашого шановного губернатора.

К
Контрабандист

Сьогодні вже брали гроші від мене !!

П
Правда

шановні! не будьте такими примітивними. не один митник це назбирав, а ціла група яка працювала на в'їзд в україну. там просто мали схованку. і не говоріть, що деякі митники, бо вся зміна знає про ці схеми ( дільож общака) . це з благословення голови ДФС насірова, колеснікова начальника митниці, борсака начальника поста..... завтра нові інспектори (нужные люди) стануть на ці ж грошові потоки і все стане як було. бабло ніхто не відміняв

1
111111

і шо се за німоє кіно???

И
иван

казавим погранцям не робить льудям зла вот им и вертаеться.

В
вуйо

ото я бачу чому уси митники и погранци на джипах издять.

5
555

да покарають переведуть их на другу митнецьу так як из другими зробили.ту змину шо прошлий раз зловили ти уси працують на кпп ужгщзщд вот як их покарали.

М
МММ

А чи покарають за бездіялшьність керівників служби власної базпеки ДФС, начальника митниці та його заступника по контрабанді ?

П
Пересічник2

Пересічник !!! Язика вирвати тобі сволота корупційна!!! На площі центральній їх повісити !!! І тебе в тому числі!! От тоді буде порядок. Інший знаючи про наслідки що з ним відбудеться хабара буде боятись як вогню!

"
"футболист"

Як там ФК Минай????

П
Пересічник

Я не розумію яке відношення мають гроші які знаходилися у службовому приміщенні пса,до простих чесни митників????це подстава!!!!

Читайте також