СБУ офіційно розповіла про затримання закарпатських прикордонників (ФОТО)

16
7

Обом затриманим оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. наразі, вирішується питання про обрання фігурантам запобіжного заходу.

Як раніше повідомляло Мukachevo.net, співробітники СБ України спільно з військовою прокуратурою та внутрішньою безпекою Держприкордонслужби затримали на Закарпатті двох прикордонників, які сприяли контрабанді цигарок до Європи.

Сьогодні прес-центр СБУ оприлюднив офіційну інформацію. Як повідомляється, правоохоронці встановили, що один із керівників відділу прикордонної служби Мукачівського загону та один із начальників оперативно-розшукового відділу Західного управління Держприкордонслужби «допомагали» місцевим мешканцям перевозити цигарки поза пунктами пропуску. Зловмисники встановили таксу в 50-70 доларів за кожен ящик з цигарками.

Співробітники спецслужби задокументували декілька фактів отримання прикордонниками хабарів від контрабандистів та затримали їх на робочих місцях.

Нагадаємо, при обшуку контрабандистів було вилучено 300 ящиків контрабандних цигарок, більша частина з яких була без акцизів, інша – з акцизними марками Російської Федерації.

Коментарі

ДЛ
ДОБРА ЛЮДИНА

ТО САМЕ ВИ СКОТИ ТКАЧЕНКО І ГУШПІТ БАБЛО ОТРИМУЄТЕ ДЛЯ ПЕРЕПРАВЛЕННЯ СИГАРЕТ ТА ЧОРНИХ, БО САМЕ БЕЗ ВАШОГО ВІДОМА І ДОБРА НІЧОГО НЕ ПРОХОДИТЬ! СКОРО І ВАШІ МАШИНИ БУДУТЬ ГОРІТИ СИНІМ ПЛАМЕНЕМ!

П
правдоруб

Той хто служив або проходить службу в ДПС України ДОБРЕ знають, що працівники віддлів внутрішньої безпеки - САМІ ЦЕНТРОВІ КОРУПЦИОНЕРИ в цій державаній структурі. ВВБшники в першу чергу шукають та встановлюють з числа прикордонників тих, хто пов*язаний з контрабистами-сигаретчиками а вже потім починають їхз ШАНТАЖУВАТИ і примушують за нерозголошення їх причетності до протиправної діяльності сплачувати відсотки від КОЖНОЇ ОБОРУДКИ з перекиду цигарок через "зеленку". Саме головне що про таку схему дій ВВБшників ЗНАЮТЬ ВСІ ПРИКОРДОННИКИ, і мовчать, бо на кожного з них у ВВБшників є компромат.

Д
ДПСУ

В ВВБ ДПСУ проходять службу "отброси" прикордонного відомства

Л
Ліпі

Як би не той довбень Пиріжок ми б на нари з Шарпеєм не попали....

ТІ
Ткаченко і Гушпіт

То не ми, то Матях всіх кришував, його ще в Сумах хотіли посадити. А ми что, а ми ніч то.....

РП
Районний прокурор

Затримані вже повним ходом дають розклад куда носили гроші наверх.

Л
Леон

А чому скотин з внутрішньої безпеки прикордонників не затримують за переправлення сигарет та нелегалів через державний кордон. Вони сволочі отримують за це великі кошти.

Читайте також