СБУ оголосила у розшук екс-депутата Закарпатської облради Михайла Качура

28
5

Інформація про розшук Михайла Качура, керівника компанії "Ужгородський турбогаз" з'явилась на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Згідно повідомлення колишньому депутату було оголовшено підозру за двома статтями: ч. 5 ст. 191 ККУ, а саме привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великому розмірі та ч. 3 ст. 212 ККУ, тобто ухиляння від сплати податків в особливо великому розмірі.

Михайло Качур зник з поля зору правоохоронців ще 21 лютого, запобіжний захід йому не обирався.

Нагадаємо, вчора на хабарі у 4500 гривень попався доцент одного з вишів Закарпаття


Коментарі

ПД
Правдоруб до "Джон"

СБУшники, як завжди займаються ІМІТАЦІЄЮ "діяльності", а насправді НІХТО НІ ЧИМ НЕ ЗАЙМАЄТЬСЯ. Одне чим вони "активно" займаються це "контролем" контрабандних потоків та каналів нелегальної міграції, бо це "золота курка" яка несе золоті яйця. А все ІНШЕ, те що повинні ВОНИ ЗДІЙСНЮВАТИ, а це контррозвідувальна діяльність та захист суверенітету,НЕ Є "прибутковим". Відповідно до Законам про СБУ та ОРД Качур М. був об'єктом СОР (справи оперативної розробки) а це значить, що в рамках СОР його прослуховували та здійснювали НС (негласне спостереження), а простіше Качур М. - БУВ ПІД КОВПАКОМ СБУ!!! Виникає питання - ХТО ЙОМУ ЗЛИВ про це, а точніше - ХТО СПРИЯВ ЙОМУ У ВТЕЧІ???? Зараз, коли він втік, його оголошують в розшук??? Не смішіть, НІХТО його шукати НЕ БУДЕ!!! Ось так й "працюють" СБУшники отримуючи НЕМАЛІ зарплати за рахунок платників податків.

Д
Джон

Дуже цікаво чому СБУ не шукає шпигунів, а розслідує злочини підслідні поліції і податківцям

ЖЗ
Житель Закарпаття

Правоохоронці дивилися на нього доти поки тот не втік.коли втік - оголосили у розшук. за таку добру запоздалу справу менти получили знаки благодарності від Гусака. А завод, да то завод його, він своєми руками його будував, на заробітки ходив, щось му від бабки перепало, щось вуд вуйка, короче всьо законно. А розшук - не найдут, хоть він може й дома коло жони.

Ч
Читач

Так то ж його завод. Яке привласнення і разтрата?

F
F

ЙСЕ ТОТ ШО ПЛАВИВ ГІЛЬЗИ З АТО І НЕДОГОРІВШИХ СКЛАДІВ УКРАЇНИ вагонами і крапка

Читайте також