СБУ оприлюднила свідчення одного з учасників провокації від імені угорців на Закарпатті (ВІДЕО)

19
11

Цього чоловіка затримали 18 травня. Він мав забезпечити відеозйомку провокацій в Закарпатті, інформують в Службі безпеки України.

Під час бесіди з оперативниками спецслужби він повідомив, що за 10 тисяч гривень отримав замовлення на підготовку тенденційних матеріалів від особи, яка користується телефоном російського оператора стільникового зв’язку.

За словами затриманого, він неодноразово виконував замовлення з РФ, зокрема щодо висвітлення подій 2 травня в Одесі. Обов’язковою умовою співпраці російський замовник завжди висував дотримання класичних для спеціальних служб вимог конспірації. Громадянин був допитаний у якості свідка в рамках відкритого раніше кримінального провадження за ст. 110 Кримінального кодексу України. Опитаному оголошено офіційне застереження.

Далі пряма мова.

Коментарі

К
К

НА 25 РОКІВ НА КОЛИМУ ВИГНАТИ

П
Пітьо

Розстріляти го за державну зраду

Б
боламут

Я можу бути свідком шо Рада місяць не працювала, а Парубій зарплату отримав.А ще питання як Гонтарева та Насіров,а це українці, таке бабло накрали???? І все клас.

М
Місний

Як они достали шо ватники, шо вишиванці лем хочуть посрати нарід на Закарпатті, лим небоги не можуть поняти шо кіть ти х-ло не важно у шось одітийто, як бось не срав у коментах, а місних нигда їм не повадити межи собов, но од когось бог розум забрав, а комусь не дав

М
Місний

Во дебіли мацкалі, они навірно не знавуть шо містні не серутся миже собов, як они в росії, хіба хлопам подкинуть грошів, а они їх у місті профукавуть на децу

П
Петрище

Се що за клоун?

З
Закарпатець

Дебіли

5
55

серец ротом...

К
КЖХГП

МОСКВА ХОХЛАМ НЕ ВЕРИТ

У
УПС

Чтец-декламатор, а не угорец. Ну не получаются фейки от СБУ. Наймите же, наконец, какого-нибудь консультанта из драмтеатра.

М
Мукачівець

Невірю. Найшли подставного.

Читайте також