СБУ: оточення нардепа Ланя пов'язане з наркоторгівлею

8
9

Про це на брифінгу повідомив начальник Головного слідчого управління СБУ Григорій Остафійчук.

"Ще раніше, починаючи із січня, зареєстровано кілька кримінальних проваджень проти наближених до так званого угруповання "Блюка". Ці кримінальні провадження на сьогодні розслідуються за фактом незаконного обороту наркотиків", - сказав він.

Як розрповів  Григорій Остафійчук в рамках розслідування цього провадження правоохоронці виявили й ліквідували нарколабораторію, пише ukranews.com.

У травні були затримані 6 підозрюваних у цьому злочині, 5 з них були арештовані, але відпущені судом під заставу, ще один підозрюваний утік і перебуває в розшуку.

Коментарі

Ф
Факт

Наркобаронище! Пабло Ескобар нервно курить в сторонцi. Тепер будуть голоснi заяви, розслiдування i т.д. А через пару мiсяцiв всi все забудуть. Новi подii будуть набагато буремнiшими i вони вже не за горами.

1
111

А 6й як втік ,наверно дали зелений коридор

ДЯ
до Янки

Маскаль попал туда где жизнь его станет лучше и веселее( как говорил тов . Сталин) МИХАИЛ ИВАНОВИЧ !!!! ДЕРЖИСЬ!!!переживем !!!!! НАРОД ГОРОДА С ТОБОЙ!!!!!

Ж
Женька

Цирк.тепер Ланьо буде винуватий у всіх бідах

М
марія

наркопритон накрили Київські опера, бо на місці всі продалися і не треба умнічати, то лим говорити, бо самі міліцішти і безпекаші після революції нич не зробили, як і кордон, все рішаєся за гроші, через криші.

И
Иванович

Оточення?? Не все понятно. Найдут крайних, а главный выйдет сухим из воды..

0
01

Най ся їз нами тоже поділиться. Ми тоже хочеме пихнути.

І
Іван

Його оточення чи він? Сбу сбу...

Т
тритон

плюс убийства и грабежы по всему закарпатью

Читайте також