СБУ починає антитерористичну операцію

14
11

Таке повідомлення зробив глава СБУ Олександра Якименка, яке оприлюднили у середу.

За його словами  у країні наростає ескалація насильства і "застосування зброї зі сторони екстримісько налаштованих угруповань".

"Це вже не прояви тероризму – це конкретні терористичні акти", - йдеться у заяві.

"Радикальні і екстремістські угруповання своїми діями несуть реальну загрозу життю мільйонам українців", - заявив Якименко.

Через це СБУ та Антитерористичний центр прийняли рішення "про початок проведення на території України антитерористичної операції".

До операції залучені СБУ, МВС, Міноборони, Прикордонна служба, та центральні і місцеві органи влади.

"З огляду на таке рішення в державі запроваджуються заходи щодо посилення безпеки охорони громадського порядку та державного кордону", - заявив Якименко.

"Я вже поінформував президента держави про рішення щодо проведення антитерористичної операції", - додав він.

Коментарі

С
света

самі собі роблять хуже

Т
толя

никого розганяти ни будуть.

E
ERRROR

Тай добре, давно шобло пяноє розогнати було.

7
777

помилок в статтях набагато більше ніж 2-3.

ДЦ
до ццц

"а що робити людям в такому випадку??? " - Дотримуватись закону. Законно на виборах їм перемогу не отримати, от і хочуть захопити силою.

Ц
ццц

Треба мирно, но Яник пі*ерас ще тот , ховатися від народу переступати через трупи, а що робити людям в такому випадку???

ДР
До редакторів

Я не знаю хто утримує цю газету, але таких не грамотних редакторів я ще не бачив (і не кажіть, що у зв"язку із нестабільною ситуацією ви не встигаєте перевіряти новини, бо я вже слідкую за даним сайтом більше 2-х років і стабільно виявляю 2-3 помилки в день!!!), мало того, що ви пишите з помилками так ще й не вмієте їх виявляти і редагувати, ваше місце максимум підмітати вулиці!

Ж
Жанна

Хоч перед смертю нажруться.Одягнуть нові костюми,надухаються дорогими духами і у пекло.Мабуть тому гуляють по Київських магазинах!!

Ш
Шахта

А в Киеве тем временем майданутые захватили несколько кафешек на Крещатике, на очереди магазины Луи Виттон, Дольче, Шанель и т.д :) как говорится покушают а потом костюм с отливом ...и далее по тексту:)

Ж
Жанна

Накінець проснулися!!!!

М
микола

догралися.

Читайте також