СБУ порушила справу проти головного лікаря однієї з районних СЕС

11
2

Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність головного лікаря однієї з районних санітарно-епідеміологічних станцій, який незаконно привласнив майже 90 тисяч гривень бюджетних коштів.

 

Встановлено, що з січня 2008 року до серпня 2011 року посадовець незаконно видавав накази на преміювання себе за рахунок коштів спеціального фонду та нараховував собі доплати начебто за понадурочну роботу у вихідні та святкові дні.
 
25 січня ц.р. стосовно посадовця слідчі Управління СБ України в Закарпатській області порушили кримінальну справу за ч.2 ст.191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) Кримінального кодексу України. 
 
Справу скеровано до суду.
 

Коментарі

Н
Нишпорка

Та про це вже давно писали... Він вже й відшкодував всі ті кошти. Ну ДУУУУУУУУУУУже стара новина. Краще б СБУ займалось, дійсно, притаманними їй справами. Наприклад, теж лікар (але не СЕС)Марьяна ДЖАНДА - примудрилася вкрасти 32 млн. грн у вкладників кредитної спілки і нічого - спокійно собі їздить по місту. А серед потерілих і працівники СБУ, і навіть прокурори та банкіри. Ось де поритися - звідки у чиновників мільйонні статки...

А
Амадеус

Цікаво, а хто цей загадковий головний лікар, звідки, прізвище... ?

Читайте також