СБУ проводить обшук у магазині з продажу мотоциклів в Мукачеві

42
37

Як розповів Mukachevo.net власник магазину, саме зараз він знаходиться у будівлі де СБУ проводить обшук та вилучає всю техніку і документацію.

Пан Віктор зазначив, що зранку правоохоронці проводили обшук у нього вдома, у будинку тестя та окремо його матері. Там також вилучали гроші та документи.

Причина обшуку, каже пан Віктор, відкрите кримінальне провадження, яке саме не знає, але припускає через торгівельну діяльність.

У прес-службі Закарпатської СБУ поки не коментують даний випадок.

Нагадаємо, саме цей магазин неодноразово намагались то підірвати гранатою, то у нього стріляли з гранатомета.

Коментарі

О
Очи-ням

Кушать

КВ
Коли вже

Дивно одне : у Мукачеві пограбували банк на рекордну суму...... ніхто не чув ні про які затримання ..... ?! А тут от людина продає Біціглі і у нього не зрозумілих причин двіж..і дуже часто .а може у нас так :-у доброго чоловіка проблеми , а реального злодія даже нико не кивать ....... не там показники робите! Улупити реальних злодіїв слабо ?

Н
новенький

Маю визнати що нічого не зрозумів із СУМ (не відкривав) на бізнес-експерта не претендував, припущення не висував про законність або незаконність казав що це треба дослідити. А вцілому лише виражав свій погляд на ситуацію про яку прочитав та коментарі які тут надано іншими. Тобто я говорив взагальному і абстрагуючись від конкретної особи І хоча маю свою більш точну думку чи може навіть інформацію, а не просто припущення виражати її не збирався не маю права не моя це функція, а ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ які працюють зараз або не працюють або віджимають або виконують замовлення цього вже я не знаю, але якби саме працювали то не треба було би особливих глибинних (на які ви можливо натякаєте) пізнань в бізнесі щоб працювати і конкурувати

ДН
До новенького

Те, що ви не відкривали підручник СУМ не робить із прозорого "прозрачне". Так само і тут, якщо не розбираєтеся в бізнесі, але дозволяєте собі оприлюднювати припущення - це ще не робить його незаконним.

Х
Хто

Ви всі такі знатаки! Прийшли забирати бізнес пишете. Можливо вони прийшли бо там щось справді не законе є або щось сірьозне порушив та затоті прийшли. Всі дивані знатаки тут

Н
Наташа

Тепер такий час нажаль(держіться бізнесмени ! незнаю але таке враження з усіх цих подій що ця людина винувата лиш у тому що змогла побудувати бізнес , а у неї хочуть ( неповноцінні ) ( або банально самі собою переоцвнені люди ) уже не перший раз щось забрати ! Коли вже дадуть спокійно працювати .......мені насправді сумно за них.Думаю що ні один бізнес в Україні не працює на 100% чесно!але і на бляхах по закону неможна їздити ..........

П
Правда

Та ні ціни у тому магазині як у інтернеті , недавно я замовив у інтернеті одну річ приїхала пошкрябана ліпше би у них купив

Б
бьодзень

там дорогі ціни, сбу регулює цінову політику))))

СМ
Се Мукачево дєтка

І як завжди,у Мукачеві розборки по мукачівськи. Знов штурмують магазин Мотолюкс. Закидували гранати неоднократно для залякування,але тепер вирішили "чесним шляхом" урвати ласий кусок собі. Висновок такий,як тільки у Мукачеві бізнес іде в гору -чекай гостей.

Ч
Чистильщик

Був би чесний , сидів би на Гіді у контейнері , і не кидали-би йому гранати...

(
(•_•)

Потрiбен Сталiн, щоб цих СБУ, митникiв, депутатiв, бариг та iм подiбних-розстрiлювали! Але вони елллiтта ! Якi героi-така i краiна ! Славаукраiнi! МинеРаби -вибараниушароварах !

Н
новенький

До А Говоримо Партія підрозуміваємо Комсомол говоримо Комсомол підрозуміваємо Партія Всі і торгівля в тому числі має працювати прозрачно, а покупець несе гроші і його гроші теж мають мати добру спрямованість він не може знати або не завжди може знати що ліс крадений магазин побудований на захопленій в дитячого будинка землі і т.д. Для того і існують органи влади суду прокуратури щоб регулювати спірні моменти згідно закону а не просто жити за рахунок платників податків або ще гірше знімати мзду. Вони а не ті хто бє скло на авто палить підкидує гранату мають право регулятора.

А
А

Бідна та правда, що її рубати треба, а не доводити фактами. Краще б деякі активні коментатори втоптували в бруд тих, хто не соромиться обкрадати ліси і дитячі будинки. Хоча б тому, що останнім не потрібен дозвіл природи, Бога чи людей. Торгівля ж - справа не лише продавця, а й покупця.

Н
новенький

Глядиш хтось поменше хто не має такої наглості (наплював на правила всі так роблять) і таких додаткових штучних переваг (мадярські тендери) теж підніметься і про нього теж скажуть створює робочі місця надає якісні послуги і цінності зміняться в бік прозрачності ясності ціноутворення переваг маркетингу розумного менеджменту безпеки обслуговування та експлуатації . Правда робити треба не тільки з одним а з всіма послідовно і не зважати ні на що крім ЗАКОНУ

Н
новенький

зрозуміло далеко не всі живуть чесно та й важко жити а особливо бізнесувати чесно але чому одні обманюють інших і получається що живуть за їх рахунок і справа тут не в заздрощах чи уравніловці а в банальних правилах хоча б наближеної до чесної конкуренції з одного боку і моральних якщо хочете божих принципах з іншого звичайно це наїзд але підстав там більш ніж достатньо. Розумна бізнесова людина хоча би щьось співставляє і оцінює перестраховується. Зарвавшийся рішалова рахує що раз пройшло та проходить у других значить він може і два і три а далі всі правила боком. Страх має бути і перед законом і перед совістю і перед богом. Я за те щоб людину не нагибали (а похоже на жаль на те) а просто опустили на землю і показали тут ти порущив тут ти дуже поруший тут треба щось змінити на тобі термін і стань в рамки не зажирайся.

МД
Мукачівець до Правдоруба

На рахунок "лівої" мототехніки - то неправда. Я особисто придбав там мотоцикл із всіма документами, який без проблем поставив на облік, отримав номера і катаюсь, де хочу. Дійсно, там продається техніка, яка по закону не може ставитись на облік (квадроцикли, спортбайки і т.д.),а багато покупців самі лінуються іти у МРЕО та катаються на незареєстрованій техніці. Взагалі, таким точкам, як "Мотолюкс", ще дякувати треба, що є можливість придбати доступну техніку, провірити її на місці, а не заказувати по інтернету "кота в мішку" з інших регіонів.

І
Ііі

Купив мотоцикл, все зареєстровано, стоіть на номерах.Є всі сертифікати.Добре шо існує цей салон- хоч трохи цивілізаціі в нашому великому селі. Наша краіна нічого не виробляє і, нічого не робить керівництво. Тільки б і паслися за чужий рахунок.

Я
Яна

Чистої води наводка! Комусь просто заздрісно, що в когось все виходить і бізнес процвітає, а в когось не вистачає розуму, щоб втримати бізнес на плаву. Мотолюксу бажаю процвітання і хай такі дрібниці вас не бентежать)

Н
Н

Реально так можна пів гіда закрити, чого саме мотолюкс??)))) Шановні сбу, серед вас ніби нема взяточників і брехунів, ніколи не повірю, одне кумоство як і в поліціі, в муніципалів, в ратуші) Цирк влатшувати аби показати шо вони «шось роблять»)) Не смішіть))) Бував в цьому магазині, купляв синові велосипед, так неспорю на шось вищі ціни але все таки, в нашій державі «риба гниє з голови», а голова це наші депутати-гниди і підпорядковані ним от такі структури як сбу. В мене все

В
владьо

Це як в девяностих або при Януковичу лиш но низбандюками а з СБУ є хороший бізнес ділися ні... граната ,ні...щеодна ,ні ...тоді СБУ відіжме все.Колиж це все закінчиться

Д
Д.П.

Народ одумайтеся!! така людина робить "візитну карточку" для Мукачева!! Таких людей мало, хто би дав стільки достойних робочих місць!! Просто у нас як усе в Україні, тепер уже не модно стволи і т.д. тепер всьо роблять офіційно через такі структури як СБУ і подібні! Просто уже не знають, як би забрати у людини чесно нажитий своїма руками бізнес, який будувався роками! прощупувався і знов будувався! сьогодні стали свідками того, шо откуда такі доходи у ПП, так?? а у мене очередне зустрічне питання до них! на стоянці СІЛЬВЕРЛЕНД були їхні тачки іномарки, (не службові) свіжі не на циганських номерах,откуда хлопці та дівчата? мало Вам завжди, і знову як та саранча хочете з"їсти всі труди і людину! тим самим залишивши других людей без роботи! і ще звернуся до пана ПРАВДОРУБА!!! не несіть брєдятину! всі мотоцикли кладуться на учот, просто деякі із затримкою....бо сертифікати не летять із завода зі скоростю звука, у кожного завода свої часові рамки по видачі пакета документів, на постанову!!.

П
Пан

Правдоруб, читаючи Ваші тексти, чомусь навіюється враження, що Ви теж працюєте у тих, нажаль недореформованих та недоатестованих угрупуваннях. Так от якщо воно так, то будь ласка займіться реальними справами!!! У першу чергу прийміться за наркоманію, розповсюдження..., бо це лайно вже дойшло до шкіл де навчаються можливо і Ваші дітки. Це те, що реально бачать і знають прості громадяни!!! Це те, від чого дійсно потребує захисту Наше місто!!! Не замилюйте людям очі якимось трактором бо його на облік покласти не можна.... Щодо СБУ та контрабанди, думаю не мені Вам розказувати з чого вони "кормляться"!!!

ПП
Порада Правдорубу

Жаба-поганий звірок!

Л
Лена

Ой богі, а сбушники такі чесні, німбу не вистачає))) Який бред, справді, смішно просто)))

Д
дідо

не розумію чому не роблять обшуки в тих хто дійсно прямо кажучи краде міліони і залишаються невинними я думаю всі знають про яких людей йде мова,з приводу мадярів теж не розумію що поганого в тому що фірма Мотолюкс допомагає в виборі сільхозтехніки для них адже ніхто силоміць не приводить туди людей так само є й інші фірми які приймають участь в тендерах для мадярів,з приводу реєстрації незнаю звідки в людей така інформація що не можна зареєструвати мото техніку,(мабуть якесь підсадне лице щоб напружити обставини?) Я ліно зареєстрував без проблем,ніяких нюансів і задоволений дякую фірмі Мотолюкс та їхньому персоналу «тримайтеся.»

Ш
Шок2

«Левая» техника?! Мотоциклы на номерах!!! Лично мои знакомые там брали мототехнику! Не знаете, не пишите хрень!!! Пустозвонить, как писали выше, можно, диванные критики, мать вашу

ДЛ
Думаємо логічно!

Я вас прошу... так давайте всім фірмам і організаціям, які дивом ще функціонують у нашій правовій державі, висунемо обвинувачення! Аж прям все розпродали, всіх надурили! Може просто дууже комусь Мотолюкс заважає, бо ще працює??? Загалом, приємно бачити в нашому місті, та й взагалі по області, салон з різного роду технікою(якщо комусь той трактор чи мотоцикл треба, то хоч має, де його купити тут, а не неясно Куда за ним їхати або в неясно якому вигляді йому і звідки привезуть), не лише аптеки чи кафе... Цікаво, Автосалони наступні на черзі???...

П
Пан

Щодо дурниці яку Ви пишете тут (контрабанда, валюта...) - не пустозвоньте!!! За свої видумки відповідати потрібно!! Сидіти перед монітором і критикувати того, хто щось робить і добився - не правельно. Спочатку зробіть щось подібне, наприклад забезпечте стільки робочих місць як це зробив власник даного закладу!!!! Тепер так можна 90% підприємців ринку ГІД оклєветати...!!!! Там точно все офіційно і чисто :-)

ПД
Правдоруб до "Пана"

Не займаюся полемікою. Справа фактова, так що, якщо Ви розумієте "суши вёсла". Вся мототехника від фірми Петричко В.В. - "ЛІВА" простіше - проблемна, так як жоден куплений у нього агрегат не беруть на облік в РЕГІОНАЛЬНИХ СЕРВІСНИХ ЦЕНТРАХ МВС (правонаступники МРЕВ) так, як вони відсутні в центральних базах митниці!!! На купленій від нього мототехниці можна кататися тільки по горам, на трасу визжджати - ОПАСНО, бо вона НЕ ЗАРЕЄСТРОВАНА та і не може бути зареєстровна.

ДП
До пан

Ви на 100% праві.

Ш
Шок

Оставьте в покое человека, который дает столько рабочих мест!! Лучше б реальных преступников ловили, позорище!

Д
ДоПана

Давайде будемо чесні, "у нашій державі" переважна кількість підприємств дурить державу - ухиляння від сплати податків (часткове приходування/реалізація), зарплати у конвертах і так далі. Ті же, хто працює з держбюджетом не брезгує завищеними цінами і відкатами.

П
Пан

Правдоруб, у нашій державі чомусь завжди так! Як тільки людині вдається розвинути свій бізнес до певних маштабів, цим самим забезпечивши містян робочими містами, та місцевий бюджет додатковими надходженнями - починаються якісь фейкові кримінальні провадження, рейдерські захоплення.... Просто хтось працює, вкладає свої кошти та здоров'я в улюблену справу, а хтось цей весь час вичікує, приходить та віджимає все готове!!!! От Вам і весь бізнес по - українськи!!!

П
Правдоруб

Не піднімайте хай, та не керуйтеся емоціями. Раз прийшли то прийшли не як у 1937 році вночі та заламавши руки повезли до НКВС. В наяаності відповідні Постанови винесені слідчим суду, погоджені із прокуратурою. Підстави є, їх в достатку. І не треба тут hуйню та "пузирі пускати" щодо "віджати". Ваші "тримайтеся" тут не доречні. Окрім незаконних валютних операцій - ухилення від оподаткування у значних розмірах в діях пана Петричко В.В. (головний фігурант кримінальної справи) СБУ вбачає ознаки статті 201. Контрабанда ( Особлива частина Розділ VII. Злочини у сфері господарської діяльності). Справа на контролі у "Києва", просто так не спригне...Хай шукає ГРАМОТНОГО адвоката.

ДД
Да да!

Допомога закарпатським венграм,Умова покупки трактора 20% платить закарпатський мадяр а 80% Венгрія.туй мутили завишені рахунки на техніку ,шо вкінці закарпатському мадяру повертали його 20 % ,техніка виходила 100 % виплачена Венгрією(Егеном) Молодці!дурять як можуть.

ДШ
Думаю шо тому!

Через цей магазин продано всі трактори і інша техніка за венгерські гроші (ПЛАН ЕГАНА)на Добронь і інші венгерські села, на міліони долларів,шось намутили зато і трясуть його.

П
Пан

Не змогли бандюки віджати так, та підключили Службу Бариг України? Пан Віктор, тримайтеся!!!

Читайте також