СБУ проводить обшуки у монастирі Мукачівської єпархії УПЦ МП

24
38

Обшуки проводяться у межах системної роботи СБУ з протидії підривній діяльності російських спецслужб в Україні.

Як повідомили у Службі безпеки України, правоохоронці проводять огляд території та приміщень монастиря для виявлення заборонених до обігу предметів.

Разом з тим, здійснюють перевірку осіб на території монастиря щодо їхньої причетності до протиправної діяльності на шкоду державному суверенітету України.

В СБУ додають, усі дії відбуваються в межах чинного законодавства та проводяться для:

  • перевірки даних про наміри використання єпархії як осередку «русского мира»;
  • недопущення використання приміщень УПЦ для переховування громадян країни-агресора, зберігання заборонених предметів тощо;
  • убезпечення населення від провокацій і терористичних актів.

Зазначимо, йдеться про Кирило-Мефодіївський жіночий монастир Московського патріорхата, який знаходиться у селі Драчино, неподалік Сваляви.

Нагадаємо, у результаті обшуку в Лаврі було виявлено готівку, проросійську літературу, підозрілих росіян та "ліві" документи, а у УПЦ МП на Тернопільщині та Прикарпатті виявили пропагандистські матеріали, що заперечують існування України.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Т
тар

Роспни, Роспни Його!!!! Незабудьте відповісти: на нас і дітей наших.

Т
тар

Я вам виносками з Святого Письма написав, відповідь ахінея. Приклад Христос, як думаєте Він би такі відповіді давав? Гостю ти вжедавно все підставив, другим пропонуєш.

МЛ
Мартін Лютер

одділив німцю од Рима ...ниська німці живуть дубрі пройшло 500 року реформації...Україну 400 року мучить мацкалота чекаєме щи 100 року ци доста...з паном Богом до 100 чорту...любиться їм МП букви най буде Мукачівський Патріархат...амінь.

КВ
Кунак Віктор

А на святий вечір підуть киричу і продукти святити лише уже без масок, ган...ни!

К
Катя

Треба гнати всіх із церков і монастирів Закарпаття і із України, що підтримують і залишаються служителями московському патріарху. Всіх хто за московський патріарх поклоняються злу(дяволу), бо немає пробачення тим хто порочить і потурає вбивцям і катам українського народу.

.
...

знову підмоскалене хYєпутало з кликухою "тар" тут впрягається за цих чортяк в рясах. Копняками треба таких "тарів" гнати з України, разом з їх рашистськими "наставниками".

СА
свідєтєль алаха

Давно треба боло, і не лем сийсь монастирь. Гундяєвска аґентура по вшиткому Закарпатю. Особєнно треба прошманати Тячувскій і Хустскій райони.

Ф
Ференцварош

Есть одно но, это то что, МП, это на самом деле есть зло!!! Много хочется сказать....честно но надо любить правду, и быть человеком, а правда заключается в том, что пока будет МП, и будет Путин, и его Рашка, то будет горе на земле!!! СБУ шманайте их всех, пожалуйста!!!! ТОМУ ЩО СЛАВА УКРАЇНІ, БОГУ СЛАВА, ІСУСУ!!!! Й СПРАВЖНІЙ ЦЕРКВІ, УКРАЇНСЬКІЙ ВІД БОГА!!!! БУДЬТЕ ПРОКЛЯТІ КАЦАПИ ВОНЮЧІ, ГИДОТНІ!!!!

C
Criminalist

Всім ниже!!Богавам добре шо крали газ на міліони ---Служители!!!

НД
Н. Давидково

До попів з давидкова до Йовжіка і його зятя і сина !! Вам пора передати церкву і дом церкви у власність греко-католикам то по бумагам все їх !! Вот прийшов ваш час бороду брити і мирити всіх людей!!!

П
Правда

Треба бути сомарами оби одночасно в один день і час не провести обшуки в усіх осередках московської церкви, бо інакше щось тут не так, хтось робить явно на мацкалів, гірка правда, а в державі війна з московією.

С
сікаріо

Для чого красуватися на всіх фото, це обовязкова вимога до правоохоронних органів, аякщо так, то чия вона, якого із керівників??????

Г
Гість

Тар, іди гундяєву підставляй гузно!!;)))

Е
Еге

всякий фарисей корчить з себе "святого" коли правда в очі колить цитуючи з Біблії те чого сам не дотримується!

Н
Нюхач

Всі церкви які курірує Мамасуєв Олександр на Закарпаттю треба шмонати

ІД
І додам

І пророками ви не можете називати попів з хтивими лицями, у кімнаті яких знаходять зранку дітвака сімнадцятирічного, не грішіть.

М
М

Товариш Тар, не розпинайтеся так. Зараз гоніння церкви немає ніякого, ви плутаєте. Гоніння були, коли при владі були ті, кого зараз прославляють ваші священнослужителі, що підкоряються московським попам. Тому не плутайте грішне з праведним, а теперішніх людей в рясах з тодішніми пророками.

Л
Літературка

Тих церков УПЦ(Московський Патріархат) як гриби повиростали. З Ужа як їдеш на Мукачево вже по дорозі на Гагаріна коло світлофора, Барвінок коло заправки, Ракошино, Кайданово. У 2018р коли приняли закон переіменовувати треба було зразу обшуки робити.

Т
тар

“Блаженні гнані за правду, бо їхнє є Царство Небесне. Блаженні ви, коли ганьбитимуть вас і гнатимуть, і зводитимуть на вас усяке лихослів’я та наклепи – Мене ради. Радуйтесь і веселіться, бо велика нагорода ваша на небесах. Так гнали і пророків, які були до вас” (Мф. 5:10-12). Наша правда Христос.

Т
тар

Це сказав Я вам, щоб ви не спокусилися. 2 Виженуть вас із синагог; прийде навіть час, коли всякий, хто вбиватиме вас, буде думати, що тим він служить Богові.

Т
тар

Якщо світ вас ненавидить, знайте, що Мене перше, ніж вас, зненавидів. 19 Якби ви були від світу, то світ любив би своє; а оскільки ви не від світу, але Я обрав вас від світу, тому ненавидить вас світ. 20Пам’ятайте слово, яке Я сказав вам: раб не більший за господаря свого. Якщо Мене гнали, то гнатимуть і вас; якщо Мого слова дотримувались, будуть дотримуватись і вашого. 21 Та все те чинитимуть вам за ім’я Моє, тому що не знають Того, Хто послав Мене. 22 Якби Я не прийшов і не говорив їм, то не мали б гріха; а тепер не мають виправдання за гріх свій. 23 Хто ненавидить Мене, той ненавидить і Отця Мого. 24 Коли б Я не творив серед них діл, яких ніхто інший не створив, то не мали б гріха; а тепер і бачили, і зненавиділи й Мене, і Отця Мого. 25 Але нехай справдиться слово, написане в законі їхньому: зненавиділи Мене даремно. ....

Е
Еге

а зпід ризи в пузатих гундяїстів то копита виглядують...

М
М

Шо за кіпіш?) Чого боятися монахиням, якщо вони добропорядні? Що в них можуть такого знайти? Ікони, хрестики, книги Божі? За це їх точно ніхто карати не буде. А якщо знайдуть щось протизаконне, це вже інша справа. Тоді їм не місце на Святій землі у Монастирі. Бо Монастир не їхній, а наш. А вони тільки тимчасові жителі у ньому.

С
Сват

Усіх «москвичів» у рясах на поїзд до Москви посадити!!! Не треба нам тут за матушку русь розказувати

Е
Еган

Чого не провели обшуки одночасно по всіх церквах московських? Дали їм час все сховати,перенести?не здивуюся,якщо там нич не знайдуть

ЫЫ
Ы ы

Біда пріключілась

Ф
Ф

За 10 місяців мож боло і коня з ракетов припрятати . Монастирь закрити най ходять по других цирьквах молитися БОХ єден на нибі крапка

С
Свалява

Наконецто і до цього кубла добралися

*
*****

Весь моцкальський патріархат перетрусити і вигнати з України!

ЯЄ
я єсмь кто?

Даю підказку – Свято-Миколаївський чоловічий монастир Хустської єпархії Української Православної Церкви. Намісник – архімандрит Адріан (Малета). У 2014 році у стінах монастиря переховувалися агенти ФСБ переодіті в монахів

Д1
До 10:22

Що значить дикунство!? Давайте і далі на все закривати очі, так дозакривали, що дійшло до війни. Якби із початку незалежності робили по закону із зрадниками, колаборантами і прихильниками "руского міра", то може і війни би не було... а так на все закривали очі. Якщо їм нічого приховувати, то і СБУ їм не страшне. Але чомусь в країні Мукачівський монастир називають не інакше, як медведчуківська єпархія. Цікаво, чому? Диму без вогню не буває.

М
Мукачево

Дикунство !

М
Мітьо

Лиш тепер прийшли? Дали їм тиждень часу оби назбирали українських книжок і попалили мацкальські.

Г
Гість

Давно пора цю кодлу в рясах потрясти!!! Зажерся урод бородатий!!!(

Д
Додам

Якщо їм нічого приховувати в монастирі, то нехай шукають. Яка проблема? Це хіба гоніння на церкву? СБУшники роблять свою роботу, забезпечують безпеку країни.

Д0
До 09:55

А я, як нормальна людина, проти того, щоб священники виправдовували напад на вільну, суверенну країну будь-якими причинами. Я за те, щоб священники були священниками, а не бізнесменами. Тоді і відношення до них і церкви буде як до святинь.

П
Петро

В жіночий монастир?!!! Погано

Q
qq

я против гонений на церковь.

Читайте також