СБУ відкрила провадження щодо мешканки Закарпаття, яка агітувала за відокремлення області від України

32
35

Закарпатка «розганяла» ворожі наративи, в яких ображала почуття українців, вдавалася до зневажливих висловлювань на їхню адресу.

В пресслужбі СБУ зазначають, що в соціальних мережах вона оприлюднила відеозвернення, в якому закликала підготувати петицію стосовно «необхідності» відокремлення Закарпаття зі складу України.

Своїми діями жінка намагалася дестабілізувати внутрішню обстановку в регіоні. Слідчі СБУ в Закарпатській області розпочали кримінальне провадження за статтею 110 Кримінального кодексу України..

Наразі СБУ проводить всі необхідні відповідні слідчо-оперативні дії, щоб ця особа відповіла за свої дії перед законом.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

А0
агент 008

Середньо-статистична закарпатська анця, яка за ціле життя прочитала букварь і пару постів у фейсбуці. 30-40% У НАС ТАКИХ. Біда наших людей у тому, що вони вважають, що кількість грошей є маркером значимості в суспільстві. Таке чудо заробило тисячу доларів у Чехії, роблячи там посудомийницею в їдальні або прибиральницею чи різноробочою на будівництві і зразу відчувало себе супер-значимою і крутою. Бо, маючи гроші, наша корупційна система, дозволяє таким анцям всьо парішати... А, сепаратистам, які сплять і бачать якесь автономне Закарпаття, можу назвати такі територіальні одиниці, які це все вже проходили: Нагірний Карабах, Придністров'я, Абхазія, Південна Осетія, днр, лнр. Почитайте,що з того вийшло, як змінилося життя тих людей після... І якщо після того ви і так будете думати, що Закарпаття без України буде ліпше жити - із розбігу вдарьтеся головою в стіну - може попустить.

Д
Дейжі

Тупа телиця без мозку.

Д
Дейжі

Цинічна телиця позбавлена мозку.

І
Іштван

Василю 18:41, пруспися бозмек, не мели дурной.

І
Іван

Про Яценюка туй пишуть такі ж неадеквати як і сися Анця.

В
Василь

Хочу підкреслити, українці, угорці, шваби (німці), румуни, словаки, із землі закарпаття нікуди поїхати не хочуть. Прожити дуже тяжко, у селах і навіть у містах. Роботи не має. Я по національність угорець. Ходив у українську школу, щоб знати мову. Мої батьки хотіли і все можливе зробили завдяки того, щоб не слово не знаю, але державну мову знав. І до сьогоднішнього користуюся з ним, як рідну мову. В чому тут проблема. Дійсно кожний громадянин має знати свою рідну і державну мову. Навчити когось державною мовою, примусово не можливо, але вказати користь, перспективи, і гарантії, що при цьому може зберегти, свою приналежність до рідною мовою. Колись у свідоцтві написали приналежність, а тепер ні. Наша рідна держава міх би бути прикладом для всіх, що всі національні меншини, це не мовна а теротеріальна цілісність держави. Чому думаємо що ми не приналежні, сироти, про нас ніхто не піклується? Прошу думати уряд, щоб не почували себе сиротами, усиновліть і нас Закарпатців.

І
Інтелект

Два - три коменти адекватні , а все інше л@йно ..... ті 73%

Л
Лівийхук

І навіщо піарити це гуканське, чорнороте бидло? Відкрили справу, провели суд, винесли рішення, подали на екстрадицію і вуаля.

Н
Народ

Да яценюк то іще та сволота пічена !

A
Apu

Щось чи точніше хтось (?!) дуже розлютив даму. Я б не займався такою несерйозною і ідіотською історією.

М
Марія

Аню закрила би ся свій писок і мовчала у чехах робиш а сама сяк несеш фігню

5
5168757416891226

Закарпаття - це Україна!!! Соромно за таких...

І
Іван

она вже на чехах

СС
Справжні сепаратисти - на свободі

Яценюк вкрав від нашої армії на проектах типу Стіна 1 млрд доларів. Коли вже підривну діяльність такого масштабу почне каратися.

*
*****

Інтелектом там не пахне..

М
Марися

Ця тупа куриця,з вонячим писком і накладеними кліпкапи,уявила себе великов блогерков!А що з куриці взяти?Там мозги малі!Закарпаття це Україна!Я особисто не хочу жити ні под мадярами,ні под словаками,ні под чортовими кацапими! У нас буде всьо добре.Головне аби закончилася война!

ДП
Дон Педро

Вона думае що дуже кумедна,,, у мене від неї Іспанський стид!!! а є вообще Закарпатська літературна мова, щоб єї монжа було вивчати?!! не ті фіглярьські книжічки типу "Вечірки по Баранински"

П
пк

Це вистава з метою отримати безстроковий політичний притулок у зв'язку з кримінальним переслідуванням "за політичні переконання". Ймовірно вона вже перебуває закордоном, тому новина про провадження, а не про затримання.

П
пвевкеевк

а хіба таку думку можна кваліфікувати як дію !? вона ж не пішла збирати підписи чи ще там щось, ну сказала і сказала. Мені здається це не нормально що в нас немає плюралізму та свободи що до висловлення навіть таких радиКАЛьних думок.

Я
Ярослав

видитьмися што она пак мало отвіт скоротила та завто матюкалася. у Закарпатських селах даже пси мачки корови без матюків дуже ху-гано розумівуть.

Т
Троцкій

Олігофренка. Можливо її примусово відправити десь у Норільск? Там кажуть квартиру за 300 баксів мож купити. Буде відчувати себе захищено від України.

Б
Бачі

Випустіть людину з гуканського заповідника. Світ білий побачить та може ся заспокоїть).

Г
Ге

Вона глупенька. Закарпаття із усіх областей самоє слабоє даже кіби його відпустили, без економіки і грошей нараз би причалили до поляків або мадяр. Заводи на чехах чи словаках держава не строїть там інвесторів заманюють. Так само і для Джейбіла з Єврокаром в свій час були пільги для їх вигоди тут строїтися

НП
но пак

но… і такоє ся родить, што поробиш. Но файний пердрик би поміг

M
McMurphy

Іршавська Інтелегенція вистрілила !!!! Таким одразу треба анульовувати громадянство і все майно конфісковувати

І
Іван

Просто жесть,ненормальна неосвічена,тупа жона,може сексу не хватае…хай сидить та подумае

1
123

невже не замітно, що це не адекват, слабоумна людина...

С
стадо

Но й нибрязь?! Через каждоє другоє слово мат-перемат. Фу!!! Гуканська гидота!

ШБ
Шоні бачі

Жона ся докус змириґовала. Впала тти жоно лижка у помиї! Типирь тя безпекаші на чехи не упустять. Будуть тя типирь указувати разом із тов гуканков з Волового, шо про розіп'яті трусики з мальчиком баяла

З
ЗНР

Шо за єдна?

1
123

гнати таку з країни відразу!!!

М
Мукачівка

Дурочка якась. Думає що Теребле-ріцька ГЕС забезпечить електроенергією все село! А насправді електроенергії з цієї ГЕС вистачить на 1 село

_
_anecken_

Нова сторінка в так ток _anecken_

Р
Роман

Шкода дівча, статтю на рівному місті вхопила.

С
Сволоч

Но тупа жона! Она не знае, що в УкраIнi лише одна правильна думка !?

Читайте також