СБУ відреагувало на видачу угорських паспортів у Берегові

13
8

Служба безпеки України прокоментувала ситуацію щодо видачі угорських паспортів громадянам України в консульстві Угорщини у Берегові.

В СБУ заявили про загрозливі тенденції щодо видачі українцям паспортів громадян Угорщини. Проте законодавство України не передбачає кримінальної відповідальності за подвійне громадянство.

«Ми про такі загрозливі тенденції говоримо весь час публічно. Але українське законодавство не передбачає кримінальної відповідальності за подвійне громадянство. Єдине, що ми можемо - це позбавити чиновника доступу до держтаємниці. А це питання краще адресувати МЗС, яке має реагувати на дії консульства», - сказала речниця СБУ Олена Гітлянська,.

Нагадаємо, раніше Мukachevo.net опублікувало відео, де "новоспечені громадяни" Угорщини, в консульстві у Берегові. присягають на вірність Угорщині. Також в посольстві інструктують як поводитися особам з подвійним громадянством при перетині кордону.

Коментарі

Д
Док

До Русин Та де там,до підер@сів у ВР страшно їм лізти,там все можна,їм закон не писаний..Виродки

М
Мойша

окрайінські депутати вже поздавали свойі ізрайілські, панамські, кіпрські і прочая паспорти?

Б
Бульба

Люди спрощують для себе працевлаштування за кордоном.

Ю
ю

по ділам треба судити. Наші люде для чого мають паспортУгорщини? правильно, щоб полегшити собі життя, а не утікати коли прийдуть з поліції. Дійсно, треба занятися чиновниками, дати людям роботу, і питання відпаде саме собою

ДК
До консультва

Прошу роздивитись питання при приняттi громадянства, здачу всiх елетроприборив , та персональний досмотр кожноi персони....Також прошу щоб пiдняли питання пров1рки кожноi людини хто прийняла громадянство....Метод простий якщо протягом року людина не появляеться на повторну провiрку знання угорськоi мови тодi автоматичне позбавлення громадянства... i все документувати в онлайн.

ДГ
до гризуна

Молодець, м1ж кра1нами 1так ситуц1я не легка... а тепер стане г1рше, ну н1чого в Укра1на своэ правительство сво1х же душить та пассивно кого треба ведуть на передову....

Р
Русин

Займіться краще вальцманом і депутатами, які мають по три паспорти....Панами, Ізраїля та інших

ДС
До сбу

Руководство сбу маэ других стран гражданство Эвропы чому

Читайте також