СБУ візьметься за очільником міграційної служби Закарпаття, який видавав себе за чеха

7
16

Народний депутат Віктор Балога відреагував на затримання посадовця патрульними, яким той пред'явив чеське водійське посвідчення, закликавши СБУ перевірити озвучений поліцією факт.

– Петро Порошенко зі своїми кадрами на Закарпатті докерувався до ручки. Вирубка лісу, контрабанда, "ширка" з "Опозиційним блоком", ще й під самим носом у губернатора, якому дали повний карт-бланш на кадрову політику, пригріли шахрая, який або має подвійне громадянство, або користується підробленими документами. І перше, і друге є злочином. Навіть не уявляю, як цього міг не знати завжди і в усьому поінформований голова ОДА, який, до речі, не так давно вимагав від чиновників з подвійним громадянством звільнятися з займаних посад, – зауважив Віктор Балога.

– Як народний депутат, вимагаю від Служби безпеки України розібратися яким чином на такій посаді змогла опинитися особа, яка видає себе за підприємця з Чехії. Хтозна, можливо, це не єдине його "місце роботи", – додав політик.

Нагадаємо, що цієї неділі патрульна поліція Закарпаття зупинила за порушення ПДР в Ужгороді керівника міграційної служби області, але той спробував видати себе за чеського підприємця. 

Коментарі

1
123

Чому в Берегові немає прозорого офісу по наданню адмінпослуг, А знаєто чому , щось з потугами відкрили ,про які народ і незнає А проце треба трубіти кожний день в ЗМІ або бодай на сторінці БОБЯКА, який піарить себе кожний день в соцмережах. Краще би зробли для людей. а то за довідками в десять місць бігати і плати. І за що лише одержуть зарплату люди, які нібито надають людям послуги.

Д1
до 102 Берегово

Если юы каждый чиновник выстоял в очереди за оформлением загранпаспорта или другого документа и услышали, что люди говорят, как их проклинают, может, что то и измнили бы. Да, а открытость кабинетов и прозрачных окон так и зашкаливает. Почему нельзя заисать людей меньше и по талончикам на время а не создавать исскуственные очередя. Это для того, чтобы люди платили большие деньги за ускорение. Это додуматься- забить их в бывшую баню. Каждый каюинет на две ванны и 2 душа. Вот так и потеют люди в ОВИРе как в старой бане…..

ПЙ
посадити його

на кол його посадити.просять охамівші 200 баксув за загранку за 10 днів.в сусідніх областях в 3-4рази дешевше!!!!

1
100%

корупція і зловживання вищого гатунку! На звільнення і під статтю! А хто його кришував, такі ж затяті корупціонери як сам! Усіх на лаву підсудних за злочин і зловживання посадою!

1
102

Нановнне товариство. Скажіть, буть ласка. хто приймає людей на роботу в цю служюу і з ким погоджують ?. Правда, це зайве питання. бо всі знають як приймають на таку прибуткову робу. - ПРОСТО КУПУЮТЬ ПОСАДИ.А що робиться в ОВІРІ,- штучні черги, а як без черги тому що за 1500-2000 гр.паспорт. А ви лише подивіть, хто там працює, А вони пройшли люстрацію? Вони ж всі бувши пограничники- звільнені з оргаів за взятки. Хаща з РИГІВ, ГУСАК звільнений за контрабанду сигарет, і запитайте у нього, де його 2-х кімнатна перша квартира — а це всім ясно віддав за борги ,які брав на сигарети для контрабанди, З чого купив другу квартиру і дві машини останню МАЗДУ-3? СИНИЦЯ з митного поста Вілка звільнений за колядування грошей з пасажирів, А заявив керівництву, коли його взяли, що то його гроші на покупку автомобіля- це по сто. двісті і 500 форинтів,повний пакет. А що там робить Роман з митниці- де проробив на різних порсадах від інспектора до начальника — і це не корупціонери ?І таких людей кинули на

В
Вуйко

Уволити к чертової матері, хотя у нього грошей купа які бере за паспорти.

У
Уйко

Сись Галичанин із Львова Ігорчик Михайлишин уже давномає дві вілли в Австріі куди ходить раз в місяць на фазенду до себе, і рахунок в банках ЄС і нич му небуде нигда ун кожен диньу Мосаля в кабінеті ь пє з гобернатором

Л
Ласло

Заспокойтесі.Нич з того не буде.Каси він має нємєрєно,відмажеться.На паспортах намолотив шалені бабки.І шо саме цікаве-всі про все знали,він платив-вони мовчали.А ось тутка форс мажор.Поліняє міграційник.

P
PASHA

а де мова йшла про громадянство?CESKI PRAVA DISTAJES V ZAMIN NA UKR.CESKE GROMADJANSTVO NEOBOVJAZKOVE...

П
Піко

А чеські водійські права ти як получиш? за учнівським білетом із школи на Радванці?

Н
Ніка

Накінець-то попався Михайлишин. А ще якби СБУ знала про "добровільні" додаткові внески, які він встановлює за оформлення закордонних паспортів. А заодно хай би перевірили, за які кошти його всі працівники побудували величезні вілли.

О
орест

а де мова йшла про громадянство? Михайлишин паспорт громадянина чехії показував?

Л
Лоці

Нич му не буде, увидите! Одкупиться, грош немерено! Порошенко тіпа не знав:)))) Бандіти всі они!

У
Ужгородець

Багато, дуже багато і ще більше начальників, їх батьківщина неінтерисує, для них головне гроші. Голови районних рад берегівського району, міста Берегово , Виноградово, народний депутат Брензович всі з угорськими паспортами. І що порошенко реагує, сам такий.

У
Ужгородець

Вони всі з двома паспортами, що порошенко з ізраїльським , Що москаль з румунським, що лунченко з угорським, що пітьовка з також з угорським. Один блюк купив словацький.

Ч
Чех

Думаєте мало таких є?

Читайте також