СБУ викрила чоловіка, який намагався ввезти на Закарпаття комплектуючі до військової авіації (ФОТО)

5
13

СБУ разом з прикордонниками та митниками попередили спробу незаконного ввезення з однієї з країн Європи комплектувальних частин, що використовуються у військовій авіації.

На митному посту «Тиса» правоохоронці виявили громадянина, який приховав запчастини, зокрема газотурбінний двигун, систему захисту лопатей, радіокомандну систему та інші комплектуючі в обшивці багажника власного авто. Про це повідомила прес-група УСБУ в Закарпатській області.

Як пояснив чоловік, ці деталі він придбав для перепродажу.

Подібні комплектувальні частини відносяться до товарів, що підлягають державному експертному контролю. Громадянин не мав жодних дозволів на їх ввезення.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 333 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Коментарі

Р
Русин-читач

За що люди в сбу отримують високі зарплати від держави,повна бездіяльність і некомпетентність.Старе совкове сміття видають за комплектуючі до авіаційної техніки...Корупцію і сепаратистів у вищій владі не бачать,а тут "ВЕЛИКИЙ УСПІХ".

ПД
правдоруб до редактора

купа МОТЛОХУ на ваших фото НІЧОГО СПІЛЬНОГО НЕМАЄ з сучастною авіацією, і АЖ НІЯК, це сміття якщо його вивезуть за кордон не НАНЕСЕ збитків/шкоди національній безпеці, а тим більш економиці нашоої держави. Ще раз кажу панам з СБУ - ЗАЙМІТЬСЯ ВИКОНАННЯМ СВОЇХ ОБОВЯЗКІВ ПЕРЕД державою та громадянами - ЗАХИЩАЙТЕ ІНТЕРЕСИ ДЕРЖАВИ ТА ЇЇ ГРОМАДЯН, а так ви просто нероби й трутні.

ПД
правдоруб до СБУ та редактора

не ганьба таку бредятину писати??? а ще й БЕЗГРАМОТНО - "систему захисту лопатей"!!!! Шановний редакторе, як автор статі неуч та словоблуд, то ХОТЬ ВИ НЕ ПРОПУСКАЙТЕ таку НІСЕНІТНИЦЮ, чи вам приємно себе виставляти на посміховисько читачам???? ВИ би хоч погугдлили про той "газотурбинній двигун", як ви його написали зі слів СБУшників......сміх та й годі!!! ДА!!! САМЕ ГОЛОВНЕ, перед тим як кукарікати всячину, САМІ БАЧИЛИ ТЕ ПРО ЩО ПИШЕТЕ????? впевнений ЩО НІ!!!!!!!!!! А панам СБУшникам - займіться РЕАЛЬНОЛЮ БОРОТЬБОЮ З КОРУПЦІЄЮ, ЯК ЦЬОГО ВИМАГАЕ "харант", а не "причіпляйтеся" до результатів митниці. ГАНЬБА СБУ !!!

Д2
до 22:25

Не спринимай на серйоз його писанину . Усі його горе-коментарі прокремлівські .

З
Закарпатец

Запчасти 60-70 годов от оборудования срезанного в заброшенных зданиях бывших частей СССР. СБУ опять попало пальцем в ЖОПУ! Показывают свою энергичную работу. То бомжа с контурными картами поймают в районе Ужгородского аэропорта, то цыгана с книжкой по наставлению по стрелковому делу, то румына с запчастями от запорожца. Короче , работаем братья.

О
Ого

То яке має бути авто аби в обшивці багажника можна було сховати "ЗОКРЕМА ГАЗОТУРБІННИЙ ДВИГУН" до військової авіації???))) Чергове "ХА-ХА-ХА!"

В
Василь

"До"Васильови рогатому" Не вгадав бо судиш про людей по окупувавшим всі структури влади селюкскім шкурам-родичам,для яких особисте завжди стоїть на першому місці. Те,що це саме "особисте" йде врозріз з вимогами Конституції,КК,внутрішніх інструкцій і моральними обов'язками держслужбовця, - тупих рогатих окупантів не цікавить ні разу. Тому на Україні працює зворотна пропрціональнiсть: чим вище палаци у рогатих скотин,що окупували госстуктури, - тим бідніше Україна,тим більше дохне городян бо палаци ці рогаті окупанти набудували на крові і стражданнях народу,якому - навпаки - присягали і зобов'язані служити.

W
www

На мусорках, або бомжаткінах і те краще найдеш. Ви ще б компютер 80х прийняли за сверх секретну розробку.... Хто ж робить в тому СБУ.....

ВР
Васильови рогатому

Ти вже дістав своїми однотипними коментарями. В тебе напевно сільський хлопець дружину відбив... Ти не городяний а бид.лота варишська

М
мкчв

Із того шо на фотках скласти самольот, посадити туда тих сбушників які то визначили як запчастини до самольотів і запустити їх у небо. Се лом, і зцього вже ніколи нічого бути не може.

О
Олексій

На фото не комплектуючі, на фото МОТЛОХ і ХЛАМ, часів СРСР...

5
55

пойте до мене,сього гавна на заводі Карпати навалом ся валяло.се чес по ухам нам усім...буратіни тупоріли сбу.се до якого вертольота?і де тот двигун?мусора у таборі назбирали та фоткають.редактор,ти точно такий же даун

В
Василь

Вертолітний ГТД в обшивці авто?! В СБУ є хоч один нормальний городянин з пристойною освітою або й там теж всіх городян виморили,залишилося одне тупе селючьё з "дипломами" Рагуль-"вузів"?! Втім,питання риторичне - відповідь я знаю...Рогатим в одязі офіцерів СБУ: молодці! - "показник" намалювали,тепер можна знову грабувати городян: такі палаци селюки,які окупували посади в СБУ,набудували собі в Варошi - замилуєшся! Здогадуюся: на чесно зароблене,ага? Або ось: у рагулів з сбу просто охрененно талановиті дружини... у всіх... тільки ось терористичні перевороти запобігати нікому,нікому народу служити: крепостнi вже масово дохнут і драпають з України від такої вашої "служби"...неандертальцi [далi потік ненормативної лексики]

Читайте також