СБУ викрила на Закарпатті чоловіків, які налагодили ретрансляцію російських телеканалів (ФОТО)

11
16

Як повідомляють у службі безпеки трансляцію налагодили виходець з Луганщини та місцевий мешканець.

Зловмисники надавали доступ до заблокованих пропагандистських телеканалів через нелегальний сервіс. Під час проведення обшуків за місцем їхнього проживання оперативники СБУ вилучили спеціальне телекомунікаційне обладнання: комп’ютерну техніку, програмне забезпечення, мережеві комутатори, картки доступу до ТV-пакетів, програматори, ресивери, засоби радіозв’язку та серверне обладнання.

Розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.361 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Дивіться також: СБУ відкрила провадження щодо Ратушняка за зневажливі вислови у Фейсбук про українську мову

Коментарі

ДД
До До демократичного дебіла

*Демократія у нас лише для тих хто нам не ворог і дотримується НАШИХ законів.* Ваших законив, це яких? Ушидких хто проти вас на гилгах розвисити? И це ваша демократия? Ви подивиться на тих дебилив, яки ваших дитей наркотиками пичкають. И вони справжни патриоти и европейци? Я не можу друкувати на украинский мови, бо у мене клавиатура або росийська розкладка, або английська. Прошу вибачення.

ДО
До Олег

>> Я не розумію через супутникову тарілку всі Російські кааанали мож вільно дивитися Вони не просто дивилися, а ретранслювали це іншим. А це вже порушення закону.

ДД
До демократичного дебіла

>>Где ваша гре-ная демократия? Наша "грьобаная демократія" закінчується там де починається війна. Демократія у нас лише для тих хто нам не ворог і дотримується НАШИХ законів.

*
*****

Заткніться,рашисти!За порєбрік-і там качайте права.

UC
ungvar ce vkraina?

а я помню времена когда глушили радио свобода .история возвращается ?

1
1

Даву наводку СБУ.Всі,хто має інтернет та смарт ТВ ,дивляться россійське ТВ не меньше,ніж 5 хвилин,а може і більше.

Я
я

Ужас-то какой! Всем пострадавшим срочно 10 кубиков ТСНа внутривенно!

Ю
юлій

це ще треба мати імунітет, щоб дивитися московькі новини. Через п"ять хвилин у психічно здорової людини починається тремор рук - так і хочеться сказати щось на могучєм русском. Там такі перли, що Джоана Роулінг буде плакатися, що у неї відсутня фантазія.

В
Варошський

Даву наводку сбу, у каждого в кого є спутнікова тарелка з трьома головками, дивляться руські канали. Вже й не кажу про тих, у кого дві тарелки стоять.

ДJ
Для jbl

Ты полный дебил или только учишься? Ломка у тебя , от твоей неграмотности! Как можно запретить то, что запретить нельзя! Где ваша гре-ная демократия? Где свобода слова и вероисповедания? Или как всегда? Под одну гребенку : москалив, полякив и жидив - заховати на кладовище.... Совесть по имей! Хотя.... Если так пишешь изначально - откуда совесть....

О
Олег

Я не розумію через супутникову тарілку всі Російські кааанали мож вільно дивитися,про які ретранслятори іде мова?

5
55

дебіли форевер..служба баранів усраїни..люба парабола срала вам на блокування й заборони..збийте супутники,начніть з хотбірда й сіріуса..дбл блд(с)

П
Пенсіонер

Це типу "демократія" і "свободи слова") Хай би краще сбу зайнялося Береговом і Чернівцями, де населення має паспорти інших держав. Або депутатами які мають по 2-3 громадянства. Але знаєте, СБУ як і менти лиш бабок на базарі ганяти уміють які сємками торгують.

3
369

на фронт окопи рити!

Ш
Шарлотта

ужас…

J
jbl

Мабуть у когось ломка без рашинських каналів)))

Читайте також