СБУ викрили керівника закарпатського підприємства у розтраті майна на майже 3 млн грн (ФОТО)

10
4

Одному з керівників акціонерного товариства повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 5 ст. 191 КК України — розтрата майна в особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб.

Як повідомляють в пресслужбі СБУ, представники ПрАТ «Берегівський кар’єр» орендували потужності держпідприємства для видобутку гірських копалин, зокрема перліту.

При цьому посадовці комерційної структури незаконно реалізували понад 20 одиниць автомобільної техніки та устаткування цілісного майнового комплексу.

У прокуратурі Закарпаття розповідають, що загальна сума розкраденого майна сягає понад 2,7 млн грн.

Так, за погодження прокурора голові правління ПрАТ «Берегівський кар’єр» повідомлено підозру у злочині вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах (ч.5 ст. 191 КК України).

Наразі триває подальше досудове розслідування для з’ясування усіх обставин злочину.



Коментарі

М
Мукачевка

До 22.57. Очень хорошо ответил тому писаке присвоевшему себе имя Ходмса!!! Мододец!

Х
Холмсу

Най би тебе списали цуравого, бо то лиш у твоїй хворій голові мож орендувати квартиру і розпродати чужі речі із неї і саму квартиру продати, а потім гундосити що то квартира-хлам і я просто списав. Адекватна людина оцінює це як крадіжку в особливо великих розмірах і навіть не розтрату. Бо розтратити можна власність, а аренда не дає тобі права власності, а тільки право на користування чиєюсь власністю в зазначені терміни. До твого відому "держпідприємства" це власність людей, які платять податки. Тобі до Холмса як слимакови до Луни.

А
Антон

Коли СБУ уже ся візьме за начальство державного Ощадбанку, бо робити в народному банку через мізерні зарплати нікому, а начальники в області і по районах собі виписують, малюють зарплати за 50-70 тис та ще і крадуть на різних схемах уже роками. Це і є справедливість по Зе? Бідна ся держава, вже і Ощадбанк перетворили в міні Нафтогаз по зарплатам трутнів на керівних посадах. Чи довго ще так буде? Ко знає?

Х
Холмс

Мега злочин! Берегівська прокуратура на стражі закону! Цуровий металобрухт списали, а не тут то було, прокуратура не спить!

Читайте також