СБУ викрили слідчого поліції Хустщини у вимаганні хабара "на картку" (ФОТО)

27
6

24-річний правоохоронець вимагав переказати йому на банківську картку 5 тис грн за повернення речового доказу по одному з кримінальний проваджень.

У прокуратурі Закарпаття розповідають, що факт перерахування грошей на картку поліцейського працівники СБУ задокументували у січні.

Також правоохоронці перевіряють прокурорів Хустської місцевої прокуратури на можливу причетність до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Наразі вирішується питання обрання підозрюваному полісмену запобіжного заходу. Триває подальше досудове розслідування для з’ясування усіх обставин події.




Коментарі

ДВ
До всіх коментуючих

Якби могли вирахувати , то був би порядок в регіоні і в цілому по країні . А так , лише по наводкам (

В
васько

сбушників треба потрясти ужгородських!!!

ДН
До нижньої марги

Марго дурна , тебе би учислити , товди бисьме и подивили як тобов трясти буде . Ни пхай своє паскудноє рило , туди де тебе ге кликали . В інтернеті такий тип людей як ти думають шо в безпеці , і можуть писати що хочуть всякі паскулності . А на улиці такі херої ходять ниже трави тише води ... Айбо думаю йсе не довго , буле сяк ....раз тай вичислять ...

ДН
до нижньої марги

судя по писанню тобі май ся любить не лизати у жінок,а xyй cocaти у таких же підерів як ти сам

ДП
до пистоБола "Хуст 31.01.2020 18:41"

Довгий та дурний у тебе язик, мабуть жінкам вилизуєш чебуреки. маєш інформацію на СБУшників - ВПЕРЕД іди пиши заяву. Скоріш за все тобі хвота прищемили пацани із СБУ ось і нич не можеш зробити а лише писдіти. Іди дале роби жіночкам кунілінгус...

Х
Хуст

А хто вже колись прийме на хабарі СУШників сраних, які те і роблять що стрижуть капусту і займаються кришуванням незаконного бізнесу та контрабанди.?!!!

Читайте також